Pass 4 Sure
Image default
Zakelijke dienstverlening

Jouw droomfeest vier je bij Welling in Duiven

Ga je binnenkort trouwen of ben je bezig met de organisatie van een groot familiefeest? Bij Welling Duiven helpt je graag bij de organisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw feest een feest wordt om nooit meer te vergeten. Een feest met alles erop en eraan. Dat begint al bij de entree. Je gasten worden gastvrij onthaald en afhankelijk van het soort feest dat je organiseert, ontvangen met een heerlijk glaasje mousserende wijn. Dat begint al goed! Afhankelijk van jouw wensen, regelen we een uitgebreid lunchbuffet met verse producten uit eigen keuken. Wat dacht je van een heerlijk speltbroodje met roombrie of een salade met pikante kip? Zo staat onze menukaart vol met smaakvolle lunchgerechten en is er voor elke gast keus genoeg.

Feesten op maat

Natuurlijk moet ook de ruimte waar je feest gegeven wordt, voldoen aan jouw wensen. Ook de zaalverhuur wordt door ons geregeld. Wist je dat wij over een prachtige VIP-ruimte beschikken voor maar liefst 100 personen? Je feest wordt in deze zaal bij voorbaat al een succes door de sfeervolle aankleding en de ruime opzet. En is het weer zomers? Dan kunnen je gasten uitwijken naar het grote zonnige, terras. Naast de VIP-ruimte verhuurt bij Welling Duiven ook het Grand Café of het restaurant voor feesten, bedrijfsborrels of een etentje met een select clubje vrienden.

Locatie, parkeren en openingstijden

Je vindt Bij Welling in Duiven aan het Remigiusplein 5. Een gezellig horecaplein met veel terrasjes, waar altijd wel iets te beleven is voor jong en oud. Parkeren kan op ons eigen parkeerterrein, dus lekker dichtbij! Je kunt bij ons terecht op dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Bel ons dan snel op telefoonnummer 0316-713276. Onze vriendelijke medewerkers vertellen je graag meer.

https://www.bijwellingduiven.nl/feestlocatie/arnhem/