Pass 4 Sure
Image default
Verbouwen

Informatie over de bouw van een prefab schuurwoning

Een prefab schuurwoning is niet zomaar een nieuwbouwwoning. Voorheen was het bouwen van een prefab schuurwoning alleen toegankelijk voor de miljonairs van Nederland. Maar dat is al tijden niet meer zo. Bij House of Lo is het bouwen van een prefab schuurwoning voor een groter publiek toegankelijk. Door de prefabricage zijn de materialen makkelijker te monteren en goedkoper te fabriceren. Dit maakt de bouwtijd korter en beter betaalbaar. Ontdek hier of de prefab schuurwoning bij u past.

De voordelen van een prefab schuurwoning

  • Prefab schuurwoningen zijn een goed alternatief voor de traditionele bouw en is beter betaalbaar.
  • Deze woningen kunnen zeer snel worden geïnstalleerd, waardoor de kosten binnen handbereik zijn.
  • De woonomgeving van een prefab schuurwoning kan worden samengevoegd met uw huidige woning of nieuwbouwproject.

Nieuwbouw onder vaste afspraken, binnen een korte tijd.

Als huiseigenaar kunt u vanaf dag één genieten van uw nieuwe woning. Dit kan ok bij de oplevering van een Prefab notariswoning. De prefab schuurwoning is instap klaar en kan in gebruik worden genomen zodra deze is opgeleverd. Dit betekent dat alle benodigde werkzaamheden op tijd en binnen budget zijn uitgevoerd. Zo kan de klant al binnen enkele weken na ondertekening van het contract in zijn nieuwe woning wonen!

Bouw op maat gemaakt, aangepast op de wensen van de klant

Bouw op maat gemaakt, aangepast op de wensen van de klanten. De prefab schuurwoning is ontworpen om aan uw wensen en eisen te voldoen. Het wordt gebouwd naar uw wensen en behoeften, zodat u helemaal blij kunt zijn met uw nieuwe woning.

Met een prefab bouwkundig ontwerp bent u verzekerd van tekeningen en daarmee ook van minimale tekeningkosten. U krijgt daardoor een lagere opbrengst van uw schuurwoning.

Onze prefab schuurwoningen zijn de parels in de woningbouw

Met prefab schuurwoningen wordt het bouwen eenvoudiger en goedkoper. Deze woningen komen in modules die snel op elkaar kunnen worden gezet. Deze prefab schuurwoningen zijn gemaakt van staal, ruitvormgever en aluminium en worden verkocht volgens de vereiste afmetingen.

Prefabriek schuren zijn niet alleen goedkoper, maar ook vooruitstrevender in het design en daarom een plezier voor House of Lo om te bouwen. De kosten voor de ontwikkeling van de voorbereidingswerkzaamheden en de constructie zijn veel lager dan bij traditionele bouw.

https://houseoflo.nl/