Pass 4 Sure
Image default
Verbouwen

Subsidie isolatie Den Haag

Geld krijgen voor het isoleren van je huis

Er zijn talloze redenen waarom u uw huis zou willen isoleren je krijgt bijvoorbeeld subsidie isolatie den haag. Dan kan je geld krijgen voor het isoleren van je huis, maar ook voor het tegenhouden van warmte. Warmte ontsnapt direct door kleine open ruimtes. Een goed geïsoleerde woning betekent dat deze zo min mogelijk warmte verliest. Dit zorgt ervoor dat de kou de woning niet binnenkomt. Dit scheelt je een hoop energierekeningen! Bovendien verhoogt isolatie in bijvoorbeeld oude gebouwen het comfort aanzienlijk. Hierdoor is er weinig tocht en kan een comfortabel binnenklimaat met een zogenaamd geluidsisolerende werking worden verkregen. Nieuwe superieure isolatie zorgt voor minder geluidsoverlast. Verhoog het wooncomfort en verlaag de kosten met een geïsoleerde woning!

EPS-kralen voor efficiëntie

EPS-kralen zijn een veelgebruikt materiaal voor het achteraf aanbrengen van bestaande spouwmuren. Deze isolator staat bekend om zijn uitstekende isolatiewaarde en vochtbestendigheid. Bovendien is het 100% recyclebaar. Ideaal voor duurzaam geïsoleerde woningen. De isolatiewaarde van isolatiematerialen wordt uitgedrukt in lambda-waarden. Hoe lager deze waarde, hoe beter de isolatie van de isolatie. EPS-korrels hebben lambda-waarden tussen 0,033 en 0,042. Het heeft een hoge warmteopslag. Het gebruik van EPS is de meest geschikte manier om een ​​ruimte goed te isoleren.

Alleen maar voordelen

Van alle methoden om spouwmuren te isoleren, zijn EPS-korrels de natste. Dit maakt ze ook bestand tegen schimmel en rot. EPS-kralen blijven als het ware openstaan ​​voor stoom. Met andere woorden, het is ademend. Door de wanden opgenomen vocht kan alsnog ontsnappen. Dit is belangrijk om vochtproblemen te voorkomen. Dit is een groot voordeel van EPS-kralen. Bovendien zijn de korrels direct na extractie 100% recyclebaar. Het is ook onschadelijk voor mens en natuur. EPS-korrels zijn onschadelijk voor het milieu. Voor metselwerk dat u wilt isoleren en pleisteren, brengt u eerst een isolerende laag aan op het metselwerk. Vochtproblemen kunnen ontstaan ​​door oneigenlijk gebruik, dus als je de ervaring of kennis niet hebt, doe het dan (of laat je in ieder geval goed adviseren).

 

https://www.isoselvloerisolatie.nl/subsidie-isolatie-2022/subsidie-isolatie-den-haag