Pass 4 Sure
Image default
Verbouwen

Opslagcontainer huren voor mkb Nederland

U wilt een opslagcontainer huren voor uw werk? Dan bent u bij Zegwaard Container Verhuur precies goed. Wij verhuren verschillende maten opslagcontainers aan zowel particulieren als aan de zakelijke markt. Wat betreft de zakelijke markt kan elke ondernemer een opslagcontainer bij ons huren. Van zzp bedrijf tot een mkb organisatie tot aan grotere bedrijven. Welk opslagvraagstuk er ook speelt, wij hebben de beste opslagcontainers voor uw klus. Als professioneel container verhuur bedrijf weten wij als geen ander welke opslagcontainer u voor uw vraagstuk nodig heeft. Heeft  een groot evenement, goederen opslag of bouwproject gaande? Ontdek dan onze grootste opslagcontainers van 10 of 20 ft. Voor de kleinere klussen volstaat een 6 tot 8 ft opslagcontainer.

Opslagcontainer met voordelen

Het huren van een opslagcontainer biedt u zakelijk gezien een aantal voordelen. Wanneer u gaat verbouwen of verhuizen kunt u uw materialen of inboedel veilig bij uw kantoor tijdelijk opslaan. Wilt u de opslagcontainer tussentijds laten verplaatsen? Neem dan contact op met onze service, dan helpen zij u verder met uw aanvraag. Het huren van een opslagcontainer is een geweldige manier zijn om uw goederen, inboedel of bouwmaterialen op te slaan en te vervoeren.  Het is ook veel goedkoper dan het kopen van een opslagcontainer.

Branches die werken met een tijdelijke opslagcontainer. Ontdek hier de branches die u voor gingen in de huur van een opslagcontainer

  • Evenementenorganisaties
  • Kleine,-, middelgrote-, en grote bouwprojecten
  • MKB Nederland in een verbouwing of een verhuizing
  • Transport en logistiek sector

Kosten van de huur van een opslagcontainer

U kunt zich voorstellen dat wij als professioneel container verhuur bedrijf altijd een passende en scherpe prijs aanbieden. Vul via de webshop uw postcode en opslagcontainer in en ontdek direct uw prijs. Heeft u vragen wat er wel en niet in uw opslagcontainer opgeslagen mag worden? Neem dan contact op met een klantenservice en onze collega’s helpen u snel en vakkundig verder.

https://www.zegwaardcontainerverhuur.nl/