Pass 4 Sure
Image default
Zorg

Geniet van de voordelen die de Salland zorgverzekering biedt

Ziektekostenverzekeraar Salland maakt met veel bedrijven, organisaties en verenigingen in de regio (Gelderland en Overijssel) afspraken over een collectieve zorgverzekering. Dit zijn de voordelen voor verzekerden:

–        een goede vergoeding voor fysiotherapiebehandelingen;

–        een uitstekende tandartsverzekering;

–        landelijke dekking;

–        een maand gratis toegang tot Fitnesschannel.com;

–        op artikelen besteld via Sportdirect.com een korting van 25%.

Om erachter te komen of u in aanmerking komt voor deze collectiviteit en of de betreffende verzekering aansluit op uw behoeften kunt u op salland.nl een zorgverzekering kiezen.

Sportkleding, schoenen en accessoires bij Sportdirect.com

We noemden de webshop al: Sportdirect.com. Hierbij een toelichting. Het aanbod sportkleding, -schoenen en -accessoires bestaat uit merken als hummel, Stanno, Reece Australia, Derbystar en Select. Producten die veel verkocht worden zijn bijvoorbeeld sweaters, fitnessschoenen en badslippers. Voetbal is tegenwoordig erg populair onder meisjes en vrouwen. Sportdirect.com biedt dan ook een groot assortiment voetbalshirts, -shorts, -sokken en -schoenen. Kleuren om uit te kiezen zijn blauw, geel, grijs, groen, navy, oranje, paars, roze, wit en zwart. Wij houden zelf wel van rood en kunnen de volgende artikelen dan ook aanraden.

            Een rood Aarhus Shirt Ladies van hummel. Het T-shirt is leverbaar in de maten xs, s, m, l en xl. Het polyester is afgewerkt met een ClimaTec finish. Zweet wordt snel afgevoerd en de huid blijft droog. Aan het wat langere ontwerp en de ronde hals zie je dat het een damesshirt is. Lijkt het je wat? Het T-shirt is te bestellen onder nummer 110603-6800.

Als bijpassende broek tippen we de hummel Burnley Ladies Short. Ook van 100% polyester en ook een ClimaTec finish. Dankzij de elastische tailleband zit deze voetbalbroek super comfortabel.

Heb jij ook liever een rugzak dan een voetbaltas? Wat denk je van de Stanno backpack in zwart met rood? Je kunt er veel in kwijt. Dit zijn de afmetingen: 34 bij 42 bij 21 cm. Dankzij de twee zijvakken en meerdere vakjes binnenin, kun je handig en overzichtelijk inpakken. Met een backpack als deze raak je voortaan niets meer kwijt!

https://www.salland.nl/