Pass 4 Sure
Image default
Dienstverlening

Heeft u opslagruimte nodig voor uw goederen?

Veel Nederlanders zouden, wellicht zonder dat zij het misschien weten, veel kunnen hebben aan het huren van een opslagbox of andere soort opslagruimte. In Amerika is het huren van opslagboxen al een bekend fenomeen, en begint het langzaam maar zeker ook in Nederland steeds bekender te worden. Het huren van opslagruimte is ideaal wanneer u veel goederen in uw bezit heeft, maar hier weinig tot geen afscheid van kunt nemen. Wellicht hebben de goederen emotionele waarde, of heeft u er simpelweg geen ruimte voor. Het huren van opslagruimte kan ook voordelig werken tijdens verhuizen of verbouwen, zodat spullen u tijdens werkzaamheden niet in de weg staan.

Een opslagruimte biedt voor u wellicht de oplossing!

Voor veel mensen is het een bekend probleem. Wanneer ze door een winkelcentrum lopen, en tegen acties aanlopen als “Tweede gratis” of “Drie halen, twee betalen” kunnen zij zich haast niet inhouden en realiseren zij zich bij thuiskomst pas vaak dat ze niet eens ruimte hebben voor deze spullen. Het blijkt dan ook vaak lastig om tussen spullen te kiezen en te beslissen welke goederen er weg kunnen worden gegooid en welke goederen mogen blijven.

Wanneer u zich in dit probleem herkent kan het huren van opslagruimte voor u de oplossing bieden.

Al onze opslagruimtes zijn voorzien van airconditioning en altijd goed droog, zodat uw opgeslagen spullen te allen tijde in optimale conditie verkeren en niet beschadigen.

Wanneer u een opslagbox besluit te huren ontvangt u van ons een persoonlijke toegangscode, waarmee u zeven dagen per week toegang heeft tot ons terrein en uw eigen opslagruimte. Ons terrein wordt verder vierentwintig uur per dag bewaakt doormiddel van camerabeveiliging. Uw spullen kunt u dus met een gerust hart bij ons achterlaten.

Wilt u meer informatie over het huren van opslagruimte?

Bent u er na het lezen van dit artikel achter gekomen dat het huren van opslagruimte voor u een oplossing kan betekenen? Via onze website vraagt u eenvoudig zelf een opslagruimte aan. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van een opslagbox bij Opslagmarkt? Wij zijn zowel per telefoon als per e-mail te bereiken en staan u graag te woord. 

Ook wanneer u er nog niet zeker van bent welk formaat opslagruimte bij uw ruimtebehoefte past helpen onze medewerkers u graag door het geven van advies.