Pass 4 Sure
Image default
Dienstverlening

Het huishouden op orde krijgen doe je zo

Het huishouden op orde krijgen en houden is niet voor iedereen het leukste klusje. We zijn druk met van alles en nog wat. Denk hierbij aan het werk, de zorg voor de kinderen, sporten en natuurlijk willen we ook nog tijd overhouden voor leuke dingen. Het huishouden kan veel tijd in beslag nemen en dit is natuurlijk kostbare tijd waar we graag op besparen. We hebben 3 tips voor je om het huishouden op orde te krijgen en tegelijkertijd tijd te besparen:

Hulp in de huishouding

Wanneer je echt tijd wilt besparen en je huishouden goed op orde wil krijgen is de keus makkelijk gemaakt wanneer je hier het budget voor hebt. Ga voor een witte werkster! Een witte werkster helpt jou in het huishouden door schoon te maken. De schoonmaak van je badkamer, keuken en bijvoorbeeld slaapkamers uitbesteden kan je veel tijd schelen. Vind je het ongemakkelijk om thuis te zijn wanneer er een schoonmaakster bij jou aan het werk gaat? Maak dan afspraken met de hulp. Zo kan je bijvoorbeeld afspreken dat de witte werkster komt schoonmaken wanneer jij op het werk bent. Wanneer je thuis komt zal jouw huis weer stralend schoon zijn en heerlijk fris ruiken. Dit wil toch iedereen? Een witte werkster is een schoonmaakster die voor een eerlijk loon werkt. Zij krijgt dus niet zwart uitbetaald maar geniet ook van vakantiegeld en er zal ook vervanging geregeld kunnen worden bij ziekte. Dat is toch fijn? Meld je snel aan op: ik zoek een witte werkster!

Een tuinman

Ook het onderhoud van de tuin scharen we onder het huishouden. Een witte werkster zal je niet snel gebruiken voor het onderhoud van je tuin, je wilt immers je huis ook lekker schoon hebben. Een tuinman kan jou voor een mooi bedrag de tuin weer helemaal in orde maken. Helemaal wanneer je zelf geen groene vingers hebt en in de tuin bezig gaan niet leuk vindt is dit erg prettig. Het onkruid wordt verwijderd, de heg wordt gesnoeid en ook kan de tuinman je mooie nieuwe planten inzetten als je dit aangeeft. Maar wat dacht je van het gazon maaien? Heb jij geen zin om je vrije zaterdag aan de hele tijd te besteden? Snappen we! Een tuinman helpt jou hier graag bij. Tip: kijk eens op facebook naar oproepjes. Je zal er genoeg vinden.

Laat je was strijken

De was doen is vaak niet zo’n probleem. Je sorteert de textiel en kleding op kleur en bekijkt op hoeveel graden het gewassen kan worden. Je doet het in de wasmachine en zet hem aan. Vervolgens hang je de was aan de waslijn of stopt het in de droger. Maar dan komt het strijkwerk. Een karwijtje waar niet iedereen op zit te wachten. Het kan zelfs veel tijd in beslag nemen. Helemaal wanneer je een gezin met kinderen bent. Hoe meer gezinsleden, hoe meer er te strijken valt. Wist je dat je jouw wasgoed ook door een strijkservice kan laten strijken? Er zijn genoeg dames en heren die zich hiervoor aanbieden via bijvoorbeeld Facebook of Marktplaats.

Jouw huishouden op orde krijgen moet vast lukken met deze 3 tips. Natuurlijk hoef je ze niet alle 3 te gebruiken, maar het kan wel. De keuze is aan jou. Ben jij al op zoek zodat je kunt genieten van meer vrije tijd?