Pass 4 Sure
Image default
Gezondheid

Voordelen van een conditioner en een soap bar

Dagelijks gebruik van een conditioner bar heeft veel voordelen. Deze stevige bar en zeepstaven zijn handig voor alle gebruik. Ze maken een eind aan het onnodige waterverbruik of de verspilling van overmatige vloeibare zeep of conditioners. De vaste zeep- en conditioner bars gaan twee keer zo lang mee als vloeibare producten en zijn milieuvriendelijker door het weglaten van overtollige verpakking. Conditioner en zeepstaven worden gebruikt voor luxueus baden en douchen zonder dat je een bakje of wikkel gebruikt. Deze zijn erg gemakkelijk in gebruik. Gebruik ze onder de douche en wrijf ze op de natte huid. Vervolgens gaat het eraf met zeep en water. Dit is veel beter dan pietluttige pomp flessen die te veel doseren. Gebruik de conditioner op je haar en het zeepblokje op je lichaam. Het is voedend en laat je heerlijk ruiken. Conditioner bars en zeep bars zijn een handige combinatie van vochtinbrengende ingrediënten die het haar glad maken. Deze zijn zacht voor het haar, rijk aan vitaminen en vrij van kunstmatige kleurstoffen.

Zacht en milde zeep 

Deze soap bar kan onder bijna elke douche gebruikt worden en is goed voor het milieu. De conditioner bar werkt om je haar en hoofdhuid te hydrateren en het kan haaruitval en een schilferige hoofdhuid helpen verminderen. Het zeepblokje is heel zacht voor je huid en is ook een prima handzeep. Beide producten zijn goed voor alle haar- en huidtypes. Deze bestaan uit een shampoo bar en een deodorant zeep bar. Het zeepblokje kan gebruikt worden als body wash crème en zelfs als gezichtsreiniger! Dit helpt na het afwassen douchen en de was doen om de huid te revitaliseren. De handige bar is flexibel genoeg om zich aan te passen aan de omtrek van je hand voor soepel gebruik en de beste toepassing zonder verspilling.

Biologisch afbreekbaar product 

Het betreft een biologisch afbreekbaar en betaalbaar product dat flessen conditioner en zeep kan vervangen. Het is een innovatief product in staafvorm dat eruit ziet als een stuk zeep met zuiver natuurlijke ingrediënten, waaronder verzachtende rijke oliën die de huid hydrateren en die verzachtend en anti bacterieel werkt. Dit product zal in bulk verkocht worden voor plaatsen waar afzonderlijke producten niet zo bruikbaar zijn, zoals sportscholen. Elke bar wordt verpakt met een label dat aan een douche hanger kan worden gehangen of in afvalemmers kan worden gelegd om de consument een gemakkelijke manier te geven om de bar na gebruik weg te gooien.

Gerelateerde artikelen

Hygiëne

Waarom je kiest voor een contractvrije fysio

Waarom het voorkomen van stress zo belangrijk is