Pass 4 Sure
Image default
Woning en Tuin

Een schuifpui aanschaffen

Waar moet je naar kijken bij het aanschaffen van een schuifpui? Dit is lastig om zomaar te zeggen. Het ligt er natuurlijk heel erg aan wat je belangrijk vindt. Omdat Schipper Ede deze week in het teken staat van de schuifpui, gaan we het hier uitgebreid over hebben. Een schuifpui is iets wat heel veel toevoeging kan hebben aan de uitstraling en sfeer van je huis. Ook kan het een mooi verband leggen tussen onderdelen van het huis. Zo kan de woonkamer doorgetrokken naar de tuin en lijkt het nét één geheel. Uiteraard zijn er allerlei verschillende vormen en maten. Daarom willen we het hebben over de verschillende meningen van eerdere klanten van Schipper Ede. Ga naar de website www.schipper-ede.nl.

Schuifpui en Schipper Ede

Mijn naam is Rianne. Mijn man en ik hebben een half jaar geleden een schuifpui in het huis laten zetten. Dit deden we bij Schipper Ede. We waren hier erg enthousiast over en daarom willen we het graag hebben over dit bedrijf. We hebben een gezinnetje met redelijk jonge kinderen. Zij wilde graag schuifpuien tussen de tuin en de woonkamer. Dit is grappig, want ze zijn nog vrij jong. Echter hadden ze dit bij vriendinnetjes gezien en ze vonden het leuk. Daarom zijn wij het ook gaan overwegen en hebben we dit uiteindelijk gedaan. Schipper Ede had een leuke afprijzing op onze schuifpuien. Er was 25% korting op alle schuifpuien. We waren dus redelijk goedkoop uit. Dat was een meevaller en trok ons over de streep. Uiteindelijk zijn er een aantal werkmannen over de vloer gekomen om de schuifpui te installeren. Dit hebben ze in één dag gedaan. Ideaal. We zijn met het gezin even weg geweest en toen we thuis kwamen zat hij erin. Ze hadden ook de rommel opgeruimd. Daarom waren wij heel erg tevreden over Schipper Ede en kunnen wij dit aan iedereen aanraden!

Schipper Ede geeft korting

Deze maand heeft Schipper een speciale maand. Zo af en toe geven ze veel korting, maar omdat ze nu een kroonjaar hebben bereikt geven ze gratis dingen weg. Ik hoor je al denken: gratis? Ja! Tussen al de factuurtjes die worden geleverd, zullen er tien gratis worden weggegeven. Dat betekent dat je dan het geld terug krijgt óf je niet hoeft te betalen. Allemaal vanwege dit kroonjaar! Waar wacht je nog op?