Pass 4 Sure
Image default
Woning en Tuin

Dit zijn dé keukentrends van 2022

Je kent het gezegde vast wel: “locatie, locatie, locatie.” Het is waar dat waar je woont een grote invloed op je leven kan hebben. Máár hoe zit het met de keuken? Dit is de ruimte waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen met koken en eten. Het is de hart van ons huis. Het is een plek met meer dan alleen vier muren. Het is een ruimte om samen te komen, plezier te hebben en om herinneringen te maken. Hoe jij een prachtige keuken kunt waarmaken? Wij van Paul Knip Keukens Echt nemen de toptrends van 2022 met jou door en wie weet vindt jij hier wel inspiratie

Slimme appraten

Keukenapparaten worden elke dag slimmer. In 2022 zullen we nog meer geavanceerde technologie ingebouwd zien in onze koelkasten, ovens en vaatwassers. Deze nieuwe functies zullen ons leven gemakkelijker maken, of het nu gaat om het automatisch bestellen van boodschappen of het voorverwarmen van de oven terwijl we op weg zijn van het werk naar huis.

Milieuvriendelijke materialen

Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om een duurzamere levensstijl te leiden. In de keuken betekent dit het gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals bamboe en gerecycleerd glas. Deze materialen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ze zien er ook nog eens mooi uit.

Minimalistische ontwerpen

De minimalistische trend is hier om te blijven. We zullen meer strakke lijnen en eenvoudige vormen in keukenontwerp zien. De nadruk zal liggen op functionaliteit in plaats van op decoratie.

Meer open en ruimtelijk

Keuken worden steeds opener en luchtiger, waarbij de nadruk ligt op natuurlijk licht. Deze trend wordt gestimuleerd door de populariteit van een open keuken. We zullen dan ook steeds vaker (en nog voor lange tijd) keuken-woonkamer combinaties voorbij zien komen. Een kookeiland is dan ook een onderdeel die niet kan ontbreken in jouw keuken!

https://paulknip.nl/