Pass 4 Sure
Image default
Auto’s en Motoren

Dagcursus autotheorie

Binnen 1 dag je autotheorie halen? Dat kan iedereen! Tenminste, als je de weg naar 123-theorie.nl weet te vinden. Want daar wachten gespecialiseerde trainers op jou, die binnen 1 dag de hobbel van de autotheorie met je weten weg te werken. Wij geven elke dag trainingen door het hele land. Daar kan jij je op onze website gelijk voor inschrijven. Woon je in Rijswijk? Kies dan voor de theoriecursus Rijswijk. Je volgt de cursus dan vlak bij jou in de buurt.

Ook bij faalangst

Misschien denk jij nu wel met angst: ‘o jee, maar ik heb dyslexie, faalangst of gewoon geen zin.’ Wees niet bang, want daar laten wij ons absoluut niet door afremmen. Ook voor mensen die niet goed zijn in de NL taal is deze training goed te volgen. Dat komt door de manier waarop er instructie wordt gegeven. Onze trainers maken het gezellig en betrekken iedereen bij de les. Zo begin je ’s ochtends vroeg en krijg je allerlei handigheidjes aangereikt. Je krijgt vervolgens een lekkere lunch aangeboden, voordat we met de hele groep naar het CBR toe gaan.

Totaalpakket, inclusief CBR plek

Je begrijpt het al: wij verzorgen dus voor jou het vervoer vanaf de cursusplek naar het CBR. Lijkt het jou wel wat om op deze vlotte manier je autotheorie te halen? Dan wordt het tijd om even na te denken welke dag jij het beste kan. Per cursuslocatie staat op onze website het aantal vrije plaatsen aangegeven. Inschrijven voor je autotheorie doe je vervolgens door op de button te klikken. Je ziet de aantrekkelijk lage prijs op je scherm en vult vervolgens de benodigde gegevens in. Wij reserveren dan voor jou een plek, zodat je zeker weet dat je die dag examen kan doen. Het moet heel gek lopen al jij die dag je autotheorie niet haalt. Gebeurt dit onverhoopt toch een keer, dan krijg je van ons de volgende cursusdag gewoon cadeau. Met zoveel zekerheid haal je natuurlijk altijd je examen!

https://www.123-theorie.nl