Pass 4 Sure
Image default
Woning en Tuin

Zo zorg je ervoor dat jouw meubels mooi blijven!

Het onderhouden van je meubels is erg belangrijk. Niet alleen, zodat ze er goed uit blijven zien, maar ook om ervoor te zorgen dat ze langer meegaan. In deze blog geven wij jou de beste tips om hiervoor te zorgen!

1. Een tafelkleed

Een tafelkleed is de ideale manier om jouw tafel te beschermen tegen morsen en krassen. Tafelkleden kunnen makkelijk gewassen en gedroogd worden, daarnaast is het aanbod aan tafelkleden oneindig. Welke kleur of stijl je ook zoekt: voor ieder is er wat wils!

2. Gebruik onderzetters wanneer u drank of voedsel op het meubilair gebruikt

Onderzetters beschermen je meubels tegen vocht- en vochtschade, die na verloop van tijd kan leiden tot kromtrekken, vlekken en zelfs verrotting. Door onderzetters te gebruiken, kunt u uw meubelen langer in goede staat houden. Mors je nou toch op de tafel? Maak dit dan meteen droog met een doekje. Wacht zeker niet te lang!

3. Stof uw meubels om de paar dagen af met een microvezeldoek

Stof je meubels om de paar dagen af met een microvezeldoek om vuil en stof van het oppervlak te verwijderen. Zo blijven je meubels er langer mooi en schoon uitzien.

4. Leg matten of kleden op de vloer

Matten en vloerkleden op de vloer zijn om een paar redenen nuttig. Ten eerste beschermen ze uw vloer tegen krassen of vlekken. Ten tweede helpen ze je meubels in goede staat te houden door een kussen te vormen tussen de meubels en de vloer. Zo worden de meubelen beschermd tegen deuken en krassen. Tot slot, vloerkleden en matten

5. Ga niet op de armleuning van stoelen of banken zitten

Zitten op de armleuningen van stoelen of banken zitten. Het gewicht van je lichaam zorgt ervoor dat de stof en vulling slijten. Uiteindelijk gaat het er dus uitgezakt en lelijk uitzien. Gebruik armleuningen dus alleen om op te leunen. Bang om je bank vuil te maken? Koop een bankhoes om vlekken en andere beschadigingen te voorkomen.

https://bankhoesdiscounter.nl/