Pass 4 Sure
Image default
Onderwijs

Zo wordt je Commercieel administratief medewerker

Wanneer je erover nadenkt om een opleiding te volgen tot Commercieel administratief medewerker, ben je bij Fabius opleidingen aan het juiste adres. Bij deze onderwijsinstelling is het mogelijk om binnen 1 jaar een diploma voor Commercieel administratief medewerker op zak te hebben.

Wat houdt het precies in om een commercieel administratief medewerker te zijn?

Een commercieel administratief medewerker houdt zich bezig met het regelen van uiteenlopende commerciële zaken, op administratief gebied. Klinkt vaag? Nou hierbij kan je dus denken aan verkoopgesprekken voeren met afwisselende klanten, maar ook aan het nalopen van facturen.

Hoe ziet de opleiding Commercieel Administratief medewerker er uit?

De opleiding bestaat uit twee trajecten, die samen 12 maanden duren. In het eerste deel ga je vooral de commerciële kant onderzoeken en in het tweede deel komen administratieve onderdelen erbij. Wekelijks krijg je 1 les, dus je hebt voldoende tijd over om je huiswerk te kunnen doen. Een bijkomend voordeel is dat Fabius goed bekend staat met een slagingspercentage van maar liefst 90%. De opleiding staat bekend om de kwalitatieve examen oefeningen en de klassikale lessen die in kleine groepen gegeven worden. Zo is er voldoende aandacht voor iedereen. Je kunt zelf de keuze maken of je in de ochtend of in de avond naar school wilt en je bent daarnaast vrij om een van de vele locaties te kiezen waar de opleiding tot Commercieel Administratief medewerker wordt aangeboden. Check Fabius opleidingen voor een compleet overzicht van alle locaties.

Wat is er nodig om te kunnen starten met de opleiding Commercieel Administratief medewerker?

Je hoeft geen bepaalde vooropleiding te doen om te kunnen starten met de opleiding tot Commercieel Administratief medewerker, dus je kunt zo instromen. Je kunt je aanmelden via de website van Fabius opleidingen. De totale kosten voor de opleiding, inclusief lesmateriaal en examens, zijn € 2.050,-.