Pass 4 Sure
Image default
Gezondheid

Weg met stress dankzij lichaamsgerichte therapie

Als u momenteel met stress te maken heeft en op zoek bent naar een manier om weer vrolijk en sterk in het leven te staan, dan zal de lichaamsgerichte therapie van De Focuskamer Amsterdam in Amsterdam Noord u wellicht interesseren.

Te moe?

Op dit moment bent u misschien moe en is het moeilijk om tot rust te komen. Piekeren weerhoudt u om in slaap te vallen, waardoor u overdag onvoldoende fris bent om de nieuwe uitdagingen aan te gaan. Eenvoudige problemen worden onoverkomelijk en u wordt prikkelbaar. Het wordt moeilijk om steeds vriendelijk te reageren. U vaart soms zelfs uit, met conflicten als gevolg. En ook hierop reageert u niet zoals voordien. Huilbuien en woede-uitbarstingen zijn dagelijkse kost. Het plezier waarmee u eerder vrolijk door het leven dartelde, is op dit moment ver zoek.

Hoe spanningen kunnen leiden tot uitputting

Spanningen horen bij het dagelijkse leven. En wanneer u goed in uw vel zit, kan u die stress gemakkelijk de baas. Uw lichaam en geest zijn dan namelijk in balans. Maar wanneer die spanningen, zoals geldgebrek, een moeilijke scheiding of te veel werk, blijven aanhouden dan raakt die balans verstoord. U heeft meer te verwerken dan u aankan en de balans helt over, maar helaas naar de verkeerde kant.

Onbalans

En misschien denkt u dat u het zelf aan kan, of dat de negatieve emoties vanzelf zullen overgaan. Maar dat is niet waar. De negatieve emoties blijven onverwerkt achter in uw lichaam. En wanneer er nieuwe spanningen opduiken, ontstaan er weer nieuwe blokkades. Het onvermijdelijke gevolg is dat uw lichaam steeds verder uit balans geraakt. U krijgt meer en ergere klachten: hoofdpijn, buikpijn en slapeloosheid maken hun intrede. Het gaat van kwaad naar erger, en uiteindelijk raakt u uitgeput.

Wij leren u beter omgaan met stress door een combinatie van technieken aan te bieden die stress elimineren

Bij De Focuskamer Amsterdam raden we u in deze fase een lichaamsgerichte therapie aan. De therapie is volledig gericht op uw blokkades en op uw vermogen om deze op te heffen. We selecteren de gebruikte technieken dan ook volledig op basis van uw behoeftes. Om u weer in balans te brengen combineren we enkele van de volgende therapieën:

  • Lichaamsoefeningen
  • Systemische therapie
  • Ontspanning
  • Cognitieve therapie
  • Massage
  • Meditatie
  • Ademhalingsoefeningen
  • Bio-energetica
  • Traumatherapie
  • Psychotherapie

Door te variëren met deze verschillende therapieën ontstaat een wisselwerking van beweging, lichaamsontdekking en creativiteit.

Levenslust weer terug krijgen

Op deze manier sporen we onverwerkte emoties op en leert u opnieuw luisteren naar uw lichaam. Eén voor één lossen de aanwezige blokkades op en herstelt de balans. Zo krijgt uw levensenergie opnieuw de kans om te stromen en komt uw levenslust volledig terug.

Uw lichaam heelt zichzelf op natuurlijke wijze

En het mooiste aan dit hele gebeuren is dat de genezing op natuurlijke wijze gebeurt, zonder supplementen of andere toevoegingen. Uw lichaam is perfect in staat om zichzelf te helen. Het enige wat wij moeten doen is u tonen hoe u dit zelfhelende vermogen activeert. Al de rest doet u helemaal zelf. Mooi toch!

Meer informatie

Wilt u meer weten over lichaamsgerichte therapie om uw stress te elimineren? En om opnieuw de levenslust te ervaren die u onderweg bent kwijtgeraakt? Neem dan zeker contact op met onze praktijk in Amsterdam Noord. U vindt ons op: www.defocuskamer.nl. We helpen u heel graag bij het bereiken van natuurlijke balans in uw leven!

https://defocuskamer.nl/