Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Waarom ik een kleine boxspring zou moeten kiezen?

Als je een nieuw bed wil aankopen, is het aan te raden om voor een boxspring te gaan. Met een boxspring weet je namelijk altijd zeker dat je goed zit. Een boxspring geeft niet alleen een luxueuze uitstraling aan je slaapkamer, maar zorgt bovendien voor fysiek comfort en staat bekend om zijn duurzaamheid. Als het gaat om een boxspring, dan kun je uiteraard de keuze maken uit verschillende afmetingen. Je kunt bijvoorbeeld voor een kleiner model gaan: de boxspring 140×200. Maar waarom zou je voor een kleine boxspring kiezen? In dit artikel geven wij enkele redenen.

Ideaal voor een kleine slaapkamer

Niet iedereen in Nederland is voorzien van een ruim huis. Of je hebt misschien wel een ruime woning, maar een kleine slaapkamer. Naast een bed wil jij de slaapkamer natuurlijk ook gebruiken voor andere zaken. Omwille van die reden kan het dan ook aan te raden zijn om een boxspring met kleinere afmetingen aan te kopen. Je houdt dan veel meer ruimte over en kunt je slaapkamer op een leuke manier inrichten.

Alleen slapen?

Bovendien kan het ook nog eens zo zijn dat je geen partner hebt, maar het toch fijn vindt om in een groter bed te slapen. Ook in dat geval is een boxspring met deze afmetingen ideaal te noemen. Je hebt dan namelijk geen boxspring met grotere afmetingen nodig. Bovendien is een boxspring met kleinere afmetingen doorgaans ook nog iets goedkoper.

Hierboven hebben wij twee redenen gegeven. Maar natuurlijk zijn er ongetwijfeld nog wel andere redenen waar je aan kunt denken. In de webwinkel van Handerson kun je in ieder geval verschillende boxsprings met de afmetingen 140×200 aankopen. Het is zelfs mogelijk om een bed voor een bepaalde periode uit te proberen. Scroll door de webwinkel en kijk welke boxspring het beste bij je past.