Pass 4 Sure
Image default
Dienstverlening

Stichting Corona Onderzoek stuurt sommatiebrief aan de Jonge en van Dissel

Hugo de Jonge en Jaap van Dissel zijn twee veelbesproken mensen in de afgelopen periode. Deze twee heren spelen namelijk een grote rol in het coronabeleid dat op dit moment wordt gevoerd. Hugo de Jonge is demissionair Minister van Volksgezondheid en Jaap van Dissel is lid van het Outbreak Management Team (OMT). Stichting Corona Onderzoek heeft een sommatiebrief gericht aan de Jonge én van Dissel.

PCR-test wordt foutief gebruikt volgens Stichting Corona Onderzoek

In de brief aan de Jonge en van Dissel wordt de kritiek geuit over het feit dat de PCR-test foutief wordt gebruikt. De test wordt namelijk niet op de juiste wijze ingezet, waardoor het niet kan dienen als bewijs om de overheidsmaatregelen op te baseren. De onderzoeksresultaten hebben namelijk geen wetenschappelijke waarden. De overheid gebruikt deze resultaten echter wel als basis voor de opgelegde coronamaatregelen.

Aanpassen communicatiewijze

Op dit moment worden de positieve testresultaten ten onrechte besmettingscijfers genoemd. Stichting Corona Onderzoek wil dat de overheid zowel haar PCR-testbeleid als communicatiewijze aanpast. Er wordt namelijk op structurele wijze misleidende informatie gegeven door de overheid aan haar burgers. Dit moet stoppen. Als de overheid niet bereid is om deze zaken aan te passen, zal er een verzoek naar de rechtbank worden gestuurd. De rechtbank wordt in dit geval verzocht om een oordeel te vellen. Deze juridische stappen binnen het gerechtelijk traject moeten ervoor gaan zorgen dat de Nederlandse burgers geen misleidende informatie meer te horen krijgen. Zo draagt Stichting Corona Onderzoek bij aan een rechtvaardige samenleving.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/