Pass 4 Sure
Image default
Dienstverlening

Verhuishulp bij uw verhuizing

We verhuizen in ons leven gemiddeld vier keer. Vaak beginnen we op een studentenkamer, gaan vervolgens een kleine woning of appartement huren en kopen uiteindelijk een woning. Sommige verhuizen in hun leven wel zeven keer, of meer.

De gemiddelde bewoner heeft ook op zijn minst tien dozen aan accessoires die verhuisd moeten worden. Veel mensen maken dan ook gebruik van verhuishulp. Professionele hulp bij het verhuizen is immers enorm handig en zelfs belangrijk.

 

De voordelen van een verhuisbedrijf

Verhuizen vergt vaak veel van mensen. De aanloop er naartoe vergt veel stress en planwerk. Vooral als uw nieuwe woning niet direct beschikbaar is. Daarbij is het verhuizen zelf ook een enorme klus, waarbij u vaak met zware meubels te maken heeft. Een van de grote voordelen van het inhuren van een verhuisbedrijf is dat zij u veel stress en hard werk uit handen nemen. Hierdoor houdt u wat energie over om na de verhuizing de dozen uit te gaan pakken. 

Een ander zeer belangrijk voordeel van een professionele verhuizer is dat zij goed verzekerd zijn tegen schade aan meubels. Een dergelijke verzekering is voor particulieren niet beschikbaar, dus als uw kast breekt tijdens de zelf-verhuizing, zult u een nieuwe moeten kopen. Een verhuizer kan echter de kosten van reparatie of nieuwkoop dekken.

 

Passend bij uw budget en de omvang

Men heeft vaak het idee dat het inschakelen van verhuishulp per definitie duur is. Een goed verhuisbedrijf kijkt echter goed naar wat er allemaal moet gebeuren. Daarbij werken zij zeer efficiënt, waardoor u vaak al binnen een halve dag verhuisd bent. Verhuizen met hulp hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn. 

Een verhuisbedrijf maakt altijd eerst een offerte op basis van de hoeveelheid werk, eventueel nodige apparatuur en natuurlijk uw budget. Daarbij geven zij u ook een stukje zekerheid. Verhuizen van de bovenste etage van een flat is nu eenmaal een vervelende klus. 

Met een verhuislift is dit echter in no-time geregeld. Het is goed om met de verhuisorganisatie door de mogelijkheden heen te lopen. Soms kunt u zelf al een en ander verhuizen en enkel de zware meubels overlaten aan het bedrijf. Zo is er vanalles mogelijk en bent u verzekerd van een prettige en snelle verhuizing.