Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Accessoires van Apple

Het grootste merk ter wereld op het gebied van telefoons is natuurlijk Apple. Het Amerikaanse bedrijf brengt constant nieuwe producten uit. Het laatste staaltje technologie zijn de zogeheten AirPods en AirPods Pro. Dit zijn de oortjes zoals we die kennen, alleen dat draadloos. Ze zijn ondertussen al een tijdje verkrijgbaar en hebben zeker aandacht getrokken in de media. Dit heeft alles te maken met het draadloze gedeelde. Voorheen kreeg je bij een Apple toestel altijd een paar oortjes met bedrading. Dit is ondertussen ouderwets en de draadloze oortjes nemen dat over. En het is niet eens zo dat draadloze oortjes nog niet bestonden, maar hoe kan het dan deze AirPods zo razend populair zijn?

Hoge kwaliteit komt met een hoge prijs

Je hebt ongetwijfeld meegekregen dat deze nieuwe AirPods veel in het nieuws en in de media zijn geweest. Dit had niet alleen te maken met de nieuwe technologie die is gebruikt, maar ook met het feit dat ze bijzonder prijzig waren en zijn. Toen deze AirPods voor het eerst op de markt kwamen, werden deze niet inbegrepen bij de aankoop van een nieuwe iPhone. Sterker nog, de oortjes waren los verkrijgbaar tegen een prijs van om en nabij de 200 euro. Dit riep een aantal vraagtekens op. Zijn ze de prijs wel waard? De AirPods en AirPods pro zijn wel hoge kwaliteitsproducten. Zo worden ze gemaakt met actieve ruisonderdrukking. Ze hebben een perfecte pasvorm waardoor al het geluid van buitenaf word gecanceld. Ook hebben de oortjes allerlei speciale functies. Ze blijven altijd verbonden met je telefoon en ze zijn uitgerust met een soort onzichtbare touchscreen.

Zoek een hoesje

Uiteraard wil je goed zorgen voor je AirPods. Nog net wat meer als wanneer je oortjes had van een ander type of merk. Als je ‘normale’ oortjes kwijt raakte was dit altijd vervelend, maar wanneer je AirPods van een paar honderd euro verliest is dit veel erger. Gelukkig zijn er speciale airpod en airpod pro hoesjes te vinden. Deze beschermen je geluidsinstallatie tegen onder andere val- en waterschade. Verder moet je ze gewoon niet kwijt raken, dat wordt een dure grap.

 

https://airpodshoesje.nl/airpods-pro-hoesjes/