Pass 4 Sure
Image default
Woning en Tuin

Verduisterende raambekleding helpt je te genieten van dat extra uur slaap

Wat is er niet heerlijk aan de een donkere kamer? Met een extra uur slaap komt ook de ochtendzon die vroeger je kamer binnen schijnt, wat de slaap kan verstoren en je chagrijnig kan maken deze dagen – dat zouden we niet willen. Online vind je een breed scala aan verduisterende raambekleding die je helpen de overgang naar de zomertijd gemakkelijk te maken. Neem een kijkje!

Plisségordijnen

Plisségordijnen met een honingraat plooi zijn een geweldige optie om de ochtendzon tegen te houden. Deze cellen in honingraatvorm bieden luxueuze veelzijdigheid in drie celmaten, samen met een brede waaier aan transparantie niveaus. We bieden verschillende keuzes, van transparant, tot lichtdoorlatend, tot kamerdonker, waarmee je de natuurlijke lichtinval kunt aanpassen. En een ruime keuze aan de nieuwste stoffen en kleuren zorgen voor een perfecte combinatie met je inrichting. Onze plisségordijnen hebben extra zachte, pluche celstof die helpt huizen warm te houden in de winter, en zijn er in verduisterende stoffen die perfect zijn voor de slaapkamer.

Rolgordijnen

Of het nu de ouderslaapkamer is of de kinderkamer – lichtregulering is een must-have. Rolgordijnen zijn een van onze populairdere en zeer aanpasbare soorten raambekleding. Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, en bieden diverse transparantie mogelijkheden voor meer flexibiliteit bij de lichtregeling. Onze kamerverduisterende en verduisterende rolgordijnen zullen jou (en de rest van de familie) uiteindelijk helpen gemakkelijker te slapen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen combineren klassieke vorm met eigentijdse functie. Met een uitgebreide keuze aan lichtfilterende en verduisterende stoffen geven vouwgordijnen je de vrijheid om precies de juiste look voor je huis te creëren, en tegelijk het binnenkomende licht te regelen.

Bamboe Jaloezieën

Van Romeinse stijl tot een meer gestroomlijnde vlakke stijl, bamboe jaloezieën combineren de natuurlijke schoonheid van organische materialen met geïnspireerd design voor een verfijnde, ontspannen uitstraling in elke kamer. In combinatie met verduisterende gordijnen houden bamboe jaloezieën het zonlicht volledig tegen en helpen ze de energie-efficiëntie te verhogen.

Dus, aan welke stijl geef je de voorkeur? Laat je niet wekken door de verblindende zon, maar geniet van dat extra uurtje slaap met kamerverduisterende raambekleding.

 

https://www.raamdecoratie.com