Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Veilig wonen in Weert

Je huis is een van je meest waardevolle bezittingen, samen met alles wat erin zit. Het is een plek waar je je veilig en geborgen wilt voelen tegen de mogelijke gevaren van de buitenwereld. Het toepassen van enkele tips op het gebied van huisbeveiliging is de eerste stap om een ​​veilige omgeving voor jouw en je familie te creëren.

Beveilig de deuren

Help een inbreker niet door de voordeur naar binnen te wandelen (34% van hen doet dat!). Inspecteer al jouw buitendeuren om er zeker van te zijn dat de deurkozijnen sterk zijn, de scharnieren beschermd zijn en goed afgedicht zijn. Een slotenmaker Weert kan je adviseren welke sloten het veiligst zijn om in jouw deur te zetten. Slotenmaker Weert houden inbrekers buiten.

Doe de ramen op slot

Check ook je ramen. Veel inbrekers komen namelijk door de ramen naar binnen. Ziet het er stevig uit? Een slotenmaker in Weert kan je adviseren. Daarnaast kun je:

  • Glas versterken met raambeveiligingsfolie.
  • Raam- of glasbreuksensoren installeren.
  • Voor je ramen stekelige struiken planten.

Verlicht de buitenkant

Vandalen, inbrekers en andere criminelen staan ​​niet graag in de schijnwerpers. Houd ze op afstand met voldoende buitenverlichting. Plaats lampen rond jouw voor- en achtertuinen, langs paden en in de buurt van de garage en andere buitenstructuren. Je maakt indringers niet alleen schichtig, je verkleint ook het risico op struikelen op weg naar de voordeur.

Maak je buiten beveiligingslampen nog effectiever met deze tips:

  • Gebruik lampen met bewegingssensoren.
  • Bespaar energie met lampen op zonne-energie of LED lampen.
  • Gebruik een slim stopcontact om buitenverlichting op een timer te zetten.
  • Stel schema’s in met slimme gloeilampen.

Hopelijk voel jij je met deze tips al een stuk veiliger in huis!

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-weert/