Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Thuiskantoren eenvoudig in de tuin

 Een geïsoleerde kantoorunit, wat is het en wat kan je ermee?

Deze week behandelen we in dit blog de geïsoleerde kantoorunit. We geven inzicht in wat de kantoorunit een kantoorunit maakt en wat je ermee kan. Een demontabele geïsoleerde kantoorunit is simpelweg een lichtgewicht alternatief voor een zware kantoorunit. Lichtgewicht qua kilo’s, want verder hebben de containers nagenoeg dezelfde eigenschappen. Deze volledig gegalvaniseerde opslagcontainer met houten OSB-vloer is zeer gemakkelijk te verplaatsen en wordt uitgeleverd met een uniek slot.

De geïsoleerde kantoorunit is in verschillende maten verkrijgbaar

Wil je een kantoorunit kopen, weet dan dat er talloze varianten beschikbaar zijn. De geïsoleerde kantoorunits die je in het omvangrijke assortiment van snelbouwkantoor.nl kan bestellen, zijn leverbaar in verschillende lengten. Kies de afmeting die bij je behoefte past. Kies op basis van de beschikbare ruimte die je hebt op het terrein waar de demontabele kantoorunit. Of kies een formaat geïsoleerde kantoorunit dat past bij het aantal kubieke meter opslag dat je denkt nodig te hebben. Voor jouw idee: een 2×2 demontabele kantoorunit biedt ongeveer 8 kuub opslagruimte. Een 3×2 meter kantoorunit geeft je de mogelijkheid om ruim 11 kuub aan materiaal op te slaan. Geen idee wat een kuub is? Denk eens aan een big bag. Big bags worden gebruikt voor het verzamelen, transporteren en de opslag van bouwafval, zand, grind en overig puin. Het zijn zeer stevige grote zakken die je vaak ziet bij het bouwen, verbouwen, klussen en in de tuin. Deze big bag heeft de standaardmaat van 1 kuub. In onze 6×2 unit kan je meer dan 22 van deze (volle) zakken opslaan!

Gegarandeerd lang plezier van jouw kantoorunit

Waar je de geïsoleerde kantoorunits ook voor wilt gaan gebruiken, een lange levensduur kunnen wij je verzekeren. De units zijn volledig gegalvaniseerd en vervaardigd uit thermisch verzinkt staal. Roest? Door de Best-Point-Technologie met een 10-jarige anti-corrosie garantie op deze punten hoef je je dus om roest geen zorgen te maken. De geïsoleerde kantoorunits zijn uitgevoerd met een OSB-houtenvloer. Met een maximale belasting van 500kg per m2 belasting kan je dus spreken van een meer dan zeer degelijke kwaliteit!

Waar onze klanten de kantoorunit voor gebruiken?

In de afgelopen 3 jaar hebben we al heel wat demontabele kantoorunits mogen uitleveren en opbouwen. De mogelijkheden van deze units lijken eindeloos te zijn, iedere keer worden wij nog verrast door de toepassing van de geïsoleerde kantoorunit. Maar om je een idee te geven:

–          Mercy Ships gaat een ‘mobile escape room’ bouwen in onze kantoorunit.

–          Horecazaak Het Wedde, eten-drinken-feesten gebruikt de unit met stellingen voor hun drankvoorraad.

–          Particulieren kopen de demontabele kantoorunit als opslag voor tuinmaterialen, extra schuur of motorstalling.

–          Zakelijke klanten kopen de kantoorunit als opslagruimte op de bouwlocatie, opslag van archief of inboedelopslag.

 

 

 

https://www.snelbouwkantoor.nl/kantoorunit/