Pass 4 Sure
Image default
Tuin en buitenleven

Tuintrends

Bij de tuinhouthandel in Roosendaal geniet je van uiteenlopende ideeën en tuin inspiraties. In het overdekte tuincentrum ontdek je diverse tuintrends en de nieuwste tuin ideeën. Zo veel mensen, zo veel tuinwensen. De houthandel in Roosendaal heeft een breed assortiment en voor elk seizoen de beste materialen. Met de producten uit het assortiment waant een ieder zich een ware tuin expert. De een wilt een nieuw tuinhuis, de ander een nieuwe overkapping en weer een ander bouwt liever zelf een nieuw tuinmeubel. Kom daarom eens langs In de houthandel in Roosendaal zodat jouw tuindroom werkelijkheid kan worden.

Ontdek de tuintrends in combinatie met Douglas hout

De klussers onder ons gebruiken alleen het beste materiaal. Het vakteam in de houthandel in Roosendaaltoont je vakkundig de beste en nieuwste duurzame materialen. Met welke houtsoort kun je het beste een schutting bouwen, een tuinhuis of wellicht een vlonder? Veel experts kiezen voor het kwalitatieve Douglas hout. Deze houtsoort is makkelijk te bewerken en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zo houd je meer budget over voor nog meer tuin ideeën. Eén van de trends van het moment zijn tuinhuizen van Douglas hout. Met een lange kwaliteitsduur en stevige feeling zijn de tuinhuizen een must voor het oog en voor de gebruiker. Wil je het tuinhuis laten aansluiten met de ondergrond, ontdek dan het creatieve idee van een tuinhuisje met veranda!

Ga voor een schitterend tuin resultaat

Het vernieuwen van de tuin is altijd een goede investering. Maar dit begint bij een eerste idee. Kom langs bij de houthandel in Roosendaal en laat je ideeën realiteit worden.  In het overdekte tuincentrum is genoeg inspiratie om van je idee en totaalconcept te maken. Ontdek welke houtsoorten je terug wilt laten komen in je tuin, welke terrasoverkapping het beste past en hoe je je fiets of tuinspullen het beste kunt opbergen in een passend tuinhuis. Ons team geeft vakkundig advies over collectie Douglas hout in Roosendaal en helpt bij het ontwerpen, intekenen, afleveren en monteren!

https://www.deoudestee.nl/