Pass 4 Sure
Image default
Beauty en verzorging

Nail art Arinagels, fraaie versieringen voor je gellak nagels.

 

Bij ons ben jij aan het juiste adres voor nette nagels. Voor de manicure heb ik ongeveer 1 uur tijd nodig voor een ideale basis voor de gellak. Maar bovendien voor een nagel versteviging, gel lak, BIAB (Builder In A Bottle), gel nagels, folie en nail versiering sta ik voor jouw klaar. Voor de gebruikelijke gellak behandeling staat circa 1 uur. Wil je nail art door middel van folie of stamping? Dan komt er plusminus 20 minuten tot een 1/2 uur bij.

Beslist dat je geheel tevreden onze nagel salon verlaat. Ik werk enkel met hoogwaardige benodigdheden en merken. Ik werk graag met de merken Bo Nail systems en stamping producten van Moyra. Daarom kan ik een garantie geven dat je nagels echt 21 dagen goed blijven.

Gellak Helmond

De functie van gellak.

Vanwege het gebruiken van van een bepaalde procedure hecht de laklaag vlekkeloos aan de nagel. Een gellak is een nagellak die onder een speciale lamp hard word. Zo’n lamp heet een manicure of LED lamp. Doordat de gellak extra hard is, blijft dit ook heel wat langer op jouw nagels zitten dan gewone nagellak. Een ander pluspunt van gellak is dat jouw nagels veel vlugger droog zijn met behulp van de speciale gellak lamp. Gellak is passend voor acryl- of gelnagels maar vanzelfsprekend ook voor jou eigen nagels. Dus kun jij langer van je beeldschone nagels plezier hebben dankzij gellak Helmond. De kosten van een gellak ligt wel iets hoger dan de kosten van een standaard nagellak. Toch met de gellak heb je veel langer genot van je nagels. Een manicure behandeling is immer vereist om een juist resultaat met gellak te kunnen garanderen. Vraag onze nagelspecialist naar de goede combinatieprijs van een nagelverzorging met een gellak.

Manicure Helmond

De nagelverzorging is een complete behandeling voor je handen en nagels. Arinagels heeft enkele goede cursussen afgerond om de nagelverzorging op een perfecte manier uit te kunnen voeren. Als finishing touch word er veelal gekozen voor een gellak na de nagelverzorging behandeling. Ook is nail art, French manicure, stamping of BIAB ook denkbaar in mijn nagelstudio. Hoe doe ik een manicure? D.m.v. een speciale nagelverzorging olie maken we de handen schoon. Dat zorgt voor milde nagelriemen. Zo kan ik de nagelriemen simpel achterwaarts duwen en eventuele losse velletjes makkelijk en gevoelloos wegnemen. Om de nagelvorm te krijgen vijl ik de nagels in jouw gewenste grootte. De handen en nagels zien er prima verzorgd uit na een manicure Helmond.

Extra mogelijkheden bij een nagelverzorging Helmond

Nagenoeg al mijn bezoekers kiezen naast de standaard manicure ook voor de gellak treatment. Wanneer je minimaal drie weken plezier wil hebben van prachtige en verzorgde nagels is dat vanzelfsprekend de aanbeveling. Wil jij graag langere nagels dan jouw eigen nagels? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij kunnen namelijk ook na een manicure de gelnagels bijzetten op je natuurlijke nagels. Uiteraard mag een mooie gellak dan niet ontbreken.

Nail art Helmond

Het is mogelijk je nagels versieren in elk ontwerp dat jij wilt. Ik ben specialistisch in het plaatsen van nail art met folie of stamping. Je kan kiezen voor een bepaald thema voor op de nagels. Denk hierbij b.v. aan Halloween, Pasen, Carnaval of Kerst. Een combinatie met gevariëerde kleuren en soorten is ook beschikbaar. Kortom, er is zeer veel beschikbaar!

Contact opnemen

Maak eenvoudig een afspraak voor die nagel behandeling met gellak via WhatsApp of e-mail.

Groetjes Arina

 

https://arinagels.nl/