Pass 4 Sure
Image default
Woning en Tuin

Mozaiek tegels onmisbaar in badkamer

Tegenwoordig wordt je om de oren gegooid met mozaiek tegels. Je ziet ze bijna overal terugkomen. Op de badkamer zijn ze zelfs onmisbaar geworden, een mozaiek tegels badkamer is beter dan alle andere. Want wat is een badkamer nou eigenlijk zonder de schattige tegeltjes? Precies, super ouderwets. Een badkamer heeft spice en wat extra’s nodig, en dat kunnen mozaiek tegeltjes makkelijk op een subtiele manier.

 

Mozaiek tegels in badkamer van elke stijl

Het maakt niet uit welke stijl interieur je in jouw badkamer hebt. Vrijwel overal passen de altijd vrolijke tegeltjes wel bij. In een badkamer met een landelijke stijl in het leuk om natuurstenen te verwerken in de douchevloer of wand. Bij de industriële stijl passen juist weer de mat zwarte steentjes heel goed. En bij de retrostijl kun je helemaal los gaan met de gekleurde steentjes zoals, poeder roze of donker groen.

 

Makkelijk te vervangen

Ben je de tegeltjes helemaal zat? Of ben je gewoon toe aan iets anders? Dan zijn de mozaiek tegels badkamer helemaal niet lastig te verwijderen. Voor je het weet heb je ze eruit gebeiteld en nieuwe erin gelegd. Dat kun je zelf doen, of daar kun je professionals voor laten komen. Ga je het zelf doen dan is het wel goed om van tevoren te weten hoe de mozaiek tegels zijn vastgemaakt. Daarna moeten de voegen uitgeslepen worden en de kit weggehaald. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is de lijmresten weghalen. Daarna kun je weer beginnen aan het plaatsen van je nieuwe tegels!

 

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-badkamer/