Pass 4 Sure
Image default
Zakelijk

Welke tabletstandaard past het beste bij uw bedrijfsdoelen?

In dit artikel leggen we voor elke soort houder uit waar deze het meest geschikt voor is en hoe u deze kan inzetten binnen uw bedrijf. Net zoals bedrijfsdoelen zijn tabletstandaards er in vele soorten en maten. Elke soort houder heeft zo zijn eigen voordelen en is ontworpen voor specifieke gebruiksscenarios. Naast standaards zijn er ook allerlei extra accessoires zoals docking stations en montage materialen maar in deze blogpost beperken we ons tot tablet houders: 

  • Tafelstandaards (Plaats de tablet hands free op uw bureau)
  • Vloerstandaards (Gebruik uw tablet als lead generator)
  • Wandhouders (Gebruik uw tablet als domotica of tijdsregistratie systeem)
  • Beschermhoezen (Bescherm uw tablet tegen vallen en stoten)

Hands free uw tablet gebruiken met een tafelhouder

Tafelstandaards worden in het bedrijfsleven veelal gebruikt om een tablet hands free te gebruiken. Bijvoorbeeld door deze op uw bureau te plaatsen en middels een draadloos toetsenbord op de tablet te werken. In uw pauze kan u deze zelfs gebruiken om even te Netflixen of een aantal nieuws videos te streamen. Naast solo gebruik zijn draaibare tafelstandaards speciaal ontworpen om samen met uw gesprekspartner bepaalde informatie op de tablet te delen of in te voeren. Draaibare tafelstandaards zijn vaak niet alleen horizontaal draaibaar maar ook verticaal zodat u altijd de juiste kijkhoek heeft. 

Gebruik uw tablet als lead generator op evenementen met een vloerstandaard

Vloerstandaards stellen u in staat om een tablet op elke willekeurige plek op een vloer te plaatsen. Zelfs als er geen stroomtoevoer is kan u dit ondervangen door gedurende de periode van het evenement verschillende powerbanks te wisselen. Hierdoor heeft de tablet op elk moment van de dag en op elke plek de benodigde stroomvoorziening. Door een tablet te voorzien van de juiste programmatuur en op een strategische plek te plaatsen op een openbare gelegenheid zoals een conventie, bijeenkomst of beurs kan u uw doelgroep triggeren om bepaalde informatie te delen. 

Gebruik uw tablet als domocita of tijdsregistratie systeem met een wandhouder

Wandhouders worden in privé sferen veelvuldig ingezet als domotica panel maar ook zakelijk zijn er genoeg kansen om dit product succesvol te gebruiken. Bijvoorbeeld voor bedrijven die met ploegendienst werken. Daar kan de tablet bij de ingang van het gebouw geplaatst worden waar medewerkers in- en uitklokken bij aankomst en vertrek. Zo weet u precies wie er aan het werk was en wanneer. Met de juiste applicaties en IT kennis kan u een tablet inclusief wandhouder zelfs als inzetten als toegangscontrole systeem. Hierbij is het wel belangrijk om alle beveiligingsmaatregelen in acht te nemen om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. 

Beschermhoezen (Bescherm uw tablet tegen vallen en stoten)

Tot slot zijn er nog de klassieke beschermhoezen. Dit zijn de tablethouders zoals we die dagelijks gebruiken. Op het eerste gezicht een simpel ontwerp maar afhankelijk van het merk en uitvoering kunnen ze veel meer dan alleen beschermen tegen vallen en stoten. Zo zijn er waterdichte tablethoezen die voldoen aan de hoogste waterdichtheid standaarden. Handig als u veel langs het water werkt, u weet immer nooit of u de tablet een keer uit uw handen laat vallen.