Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Koop nu eenvoudig een kantoor unit

De voordelen van een mobiele unit

Een mobiele unit maakt het leven makkelijker op veel verschillende manieren. Mobiele units worden veelal gebruikt op veel verschillende soorten bedrijven. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet, lees het hieronder.

Waarom een mobiele units te koop

Een mobiele unit kan heel makkelijk worden verplaatst, zo beschikt de demontabele container over heftruck kokers waardoor deze container kan worden verplaatst met een heftruck of een shovel. Dit kan zowel als de mobiele unit ongemonteerd is zowel als de kantoorunit gemonteerd is. Daarnaast beschikt de mobiele unit over hijsogen waarmee de kantoorunit kan worden verplaatst met een hijskraan. Dit is ideaal als de unit moet worden gehesen naar een hogere verdieping.

Demontabel en snel

Eén van de grootste voordelen van de demontabele mobiele unit is natuurlijk dat de kantoorunit demontabel is. Dit houdt in dat de unit in plat pakket wordt geleverd en deze naar wens opgebouwd kan worden. Dit gaat zeer vlug omdat er geen zwaar gereedschap nodig voor is. Het is al mogelijk om een snelbouwkantoor te monteren met een set moersleutels, momentsleutels en kruiskop schroevendraaier of boormachine.

Vind je nou een mobiele unit in je tuin nou niks, dan is het altijd mogelijk om de kantoorunit aan te schaffen voor zakelijk gebruik. Demontabele kantoorunits worden namelijk vaak gebruikt door aannemersbedrijven. Op een nieuwbouwproject wordt een demontabele mobiele unit bijvoorbeeld gebruikt om gereedschap en bouwmateriaal in op te slaan. Met de eerder genoemde accessoires is het makkelijk het overzicht te bewaren hierin. Daarnaast is het mogelijk een mobiele units te hijsen naar een hogere verdieping, dat kan ervoor zorgen dat de medewerkers veel makkelijker op een hogere verdieping een bak koffie kunnen drinken, dat scheelt tijd en zoals het gezegde altijd gaat: Tijd is geld. Daarom zou ik een snelbouwkantoor kopen.

 

De voordelen van Snelbouwkantoor

Niet alleen het product is voordelig, maar ook het bedrijf dat het verkoopt. snelbouwkantoor heeft namelijk altijd 99% van de modellen op voorraad liggen, dit betekend dat de units snel geleverd kunnen worden. Daarnaast geeft Snelbouwkantoor persoonlijk advies als u een kantoorunit wilt aanschaffen bijvoorbeeld als je nog niet helemaal zeker weet welk formaat het best bij de situatie past.

Bij Snelbouwkantoor kan je mobiele unit kopen of demontabele prefab kantoorunit kopen voor verschillende mogelijkheden.

https://www.snelbouwkantoor.nl/container-units/