Pass 4 Sure
Image default
Woning en Tuin

In welke ruimtes mag een rolhor eigenlijk echt niet ontbreken?

Horren zijn de ideale oplossing wanneer u wel frisse lucht binnen wilt halen, maar vuil, vliegen en eventueel zelfs pollen buiten uw huis wilt houden. Tegelijkertijd is het belangrijk om de juiste producten te kiezen voor de juiste ruimte. Daarom hebben we drie ruimtes op een rijtje gezet waar de rolhor eigenlijk niet mag ontbreken.

De slaapkamer

De kwaliteit van onze slaap is afhankelijk van een groot aantal factoren. Een rolhor kopen is waarschijnlijk de makkelijkste manier om betere nachtrust te krijgen. Door te slapen in een slaapkamer met een open raam en een rolhor, wordt de slaapkamer namelijk constant gevuld met frisse lucht en blijft de temperatuur aangenaam. Dit geldt overigens niet eens alleen voor de zomerdagen. Ook wanneer u tijdens de lente of herfst met open raam wilt slapen én insecten buiten de deur wilt houden, is een rolhor in uw slaapkamer onmisbaar.

De keuken

Tijdens het koken gaat in de meeste woningen de afzuigkap al snel aan, om de condens (en een groot deel van de geur) af te voeren. Toch krijgt een afzuigkap lang niet alles weg en zijn er meer dan genoeg momenten dat een open raam eigenlijk handiger zou zijn dan de zoemende afzuigkap boven uw hoofd. Met een kwalitatieve rolhor van ons kunt u het raam gewoon open laten staan tijdens het koken, zodat de condens en geur direct uit huis kunnen, zonder dat er direct insecten of vuil binnen kan komen. Niet alleen is dit prettiger wanneer u bezig bent in de keuken, maar het is ook een stuk beter voor uw woning aangezien het vocht (want dat is condens immers) gewoon afgevoerd kan worden.

Het thuiskantoor

Werkt u vanuit huis of heeft u een aparte ruimte waar u regelmatig computerwerk doet? Dan is een rolhor om verschillende redenen bijzonder interessant. Allereerst is frisse lucht op de werkplek beter voor u en uw prestaties. Tegelijkertijd kan de rolhor gebruikt worden om de zon buiten te houden, terwijl er wel gewoon constant verse lucht binnen kan komen. Ook gaat dit uiteraard de muffe geur op het kantoor tegen, want niemand zit erop te wachten om aan het werk te gaan in de geur van oude koffie en het stof achter het bureau.

https://www.luxehorren.nl/