Pass 4 Sure
Image default
Aanbiedingen

Hoe haal je je doelen?

Doelen stellen is één ding, maar doelen behalen is weer totaal iets anders. Veel mensen beginnen met goede voornemens, vooral op 1 januari, en vervallen na een paar weken weer in hun oude patronen. Hoe behaal je dan wel je doelen? Lees hier 4 belangrijke tips.

1.Kies de juiste doelen

Doelen kiezen werkt pas als je met de oude situatie echt helemaal klaar bent. We hebben allemaal wel eens doelen vanuit ons ego gehad of hebben die nog steeds. Alleen die houd je ook vaak niet vol. Jaag een doel na vanuit je ziel en de kans dat je het haalt is ineens veel groter.

2.Voorbereiding op problemen: asbestattest aanvragen

Projectmatige doelen zoals een verbouwing verzanden soms door een slechte voorbereiding. Denk bij de voorbereiding ook aan alles wat eventueel mis kan gaan en bedenk hoe je dit kunt voorkomen. Wat je bij een verbouwing nogal eens hoort is dat er onverwachts asbest ergens blijkt te zitten en dat dit verwijderd moet worden.

Voorkom onverwachtse dingen en ga een asbestattest aanvragen. Door een asbestattest aanvragen voorkom je dat je ineens verrast wordt. Dan weet je van tevoren waar je aan toe bent. Dit principe van een asbestattest aanvragen, kun je natuurlijk bij al je projectdoelen toepassen. Goed voorbereiden zorgt voor meer succeskans.

3.Kleinere stappen

Veranderingen worden vaak te radicaal uitgevoerd. Met als gevolg dat het te moeilijk is om vol te houden. Ga daarom niet van 0 naar 100, maar eerst naar 1 en dan naar 2, etc. Op die manier is de kans dat je het wel volhoudt veel groter.

4. Wees lief voor jezelf

Er is altijd het moment dat het even wat minder makkelijk gaat. Wees niet te streng voor jezelf als het even niet lukt. Besef dat je al een eind op weg bent en dat stilstand of een terugval mogelijk is. Je hebt in ieder geval het voordeel dat je de route kent. Je bent dus niet verder weg, je bent nog steeds op de goede weg.

Het helpt ook dat je je successen viert. Sommige mensen hebben geleerd om alleen maar te letten op wat er misgaat, maar het is minstens net zo belangrijker om wat goed gaat te vieren.

https://asbestattest-aanvragen.net/