Pass 4 Sure
Image default
Woning en Tuin

Hoe pimp je de slaapkamer?

Als ik naar VT wonen hebt gekeken, krijg ik altijd zin om aan de slag te gaan in mijn huis. Ik struin dan ook heel Pinterest af, op zoek naar inspiratie voor de slaapkamer en de woonkamer. Maar hoe kun je nu je slaapkamer pimpen op een leuke manier?

Houten wandpanelen

Een manier om je slaapkamer een totaal andere uitstraling te geven is door gebruik te maken van houten wandpanelen. Het zijn panelen gemaakt van hout die je kunt ophangen aan de muur. Door gebruik te maken van houten wandpanelen zorg je ervoor dat je slaapkamer wat minder leeg oogt.  Je hebt keuze uit verschillende soorten wandpanelen.

Kleur

Door je slaapkamer in een bepaalde kleur te steken, kun je al een hele andere sfeer creëren. Zo kun je met een rood tint een hele romantische sfeer creëren, maar kun je met een nude of pastel tint weer een heel warme sfeer creëren. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Kleur hoeft niet perse op de muur te zijn. Je kunt ook door middel van accessoires met kleur een sfeer creëren.

Verlichting

Met verlichting kun je ook al een heleboel voor elkaar krijgen. Zo kun je door de kleur van het licht al een hele warme of een hele kille sfeer creëren. Het heeft niet alleen te maken met de kleur van het licht, maar ook met de lamp. Zo geeft een spot een hele kille sfeer., terwijl je met een linnen lampenkap juist een meer warmere sfeer creëert.

Wil jij je slaapkamer pimpen? Dan hoop ik dat je wat hebt gehad aan mijn tips! Ik ben benieuwd hoe bij jullie de slaapkamer eruit ziet na de makeover!

https://wandpanelenhout.nl/