Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Doe je voordeel met timemanagement

Heb je ook het idee dat er te weinig uren in een dag zitten? Of vraag je je aan het eind van de dag af wat je nu eigenlijk gedaan hebt vandaag? Grote kans dat je baat hebt bij tijdregistratie. Met het plannen van je werkzaamheden voorkom je een rusteloos gevoel en heb je grip op je taken.

Minder chaos

Of je nu een bedrijf hebt, in loondienst werkt of als freelancer, het is belangrijk om goed bij te houden waar je je tijd aan besteed. Dit zorgt voor rust en overzicht, waardoor je productiviteit en effectiviteit omhoog gaan. Wanneer je je dagen indeelt en van tevoren een planning maakt, heb je minder het gevoel achter de feiten aan te lopen. Bovendien word je steeds beter in het inschatten van de benodigde tijd voor een project.

Tijd factureren

Als je je facturen verstuurt op basis van gewerkte uren, is het helemaal belangrijk om die uren goed bij te houden. Zo weet je zeker dat het aantal gewerkte uren overeenkomst met de gefactureerde uren. Je kan de opdrachtgever dus perfect uitleggen hoe de prijs van je product of dienst tot stand komt.

Meer rust

Wanneer je de tijd op je werk goed indeelt, heb je ook meer tijd voor jezelf. Plan de tijd voor rust dan ook in! Zorg ervoor dat je je pauzes en rusttijden in je planning opneemt. Voldoende ontspanning helpt je om helder te denken en productief te werken. Bovendien is er meer in het leven dan alleen werken. Vind je het lastig om je eigen tijd in te delen en bij te houden? Er bestaan cursussen en opleidingen om deze vaardigheden te leren. Is dat nog een te grote stap? Kijk dan eens naar een app of programma die jou kan helpen met tijdregistratie. Dit maakt het al een stuk makkelijker. Ook krijg je dan een beter totaal overzicht van wat er allemaal is gedaan de afgelopen maand.

https://keeping.nl/tijdregistratie