Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

De wereld van smartphone hoesjes

De wereld van smartphone hoesjes

 

In de huidige tijd is het bijna niet meer te missen, mensen met een eigen smartphone. Elk jaar komen honderden nieuwe telefoons uit op de markt. Hierdoor is het altijd een feestje als je van plan bent om een nieuwe telefoon uit te zoeken. Maar hoe kan je ervoor zorgen dat deze zo lang mogelijk meegaat? Veel mensen vinden daarom smartphone hoesjes een goed idee om ervoor te zorgen dat het apparaat zo lang mogelijk meegaan in het geval dat deze een keer valt, veel wordt meegenomen in de tas of puur tegen de grote hoeveelheid bacteriën die op deze apparaten zitten.

 

Backcover smartphone hoesjes

 

Een backcover hoesje is een hoesje, waarbij voornamelijk alleen de achterkant van de telefoon beschermd is tegen factoren van buiten af. Veel mensen kiezen voor deze smartphone hoesjes, doordat deze relatief dun zijn en nog vrij handzaam zijn nadat deze is geïnstalleerd. Een ander leuk voordeel is dat deze vaak in allerlei soorten maten, kleuren of printjes te vinden zijn, waardoor je eigen stijl kan overbrengen door middel van dit beschermende product.

 

 

Volledige smartphone hoesjes

 

Ben je toch wat onhandiger? Dan is het misschien ook een goede optie om na te denken over andere smartphone hoesjes. Een andere stijl om je telefoon te beschermen is namelijk bookcover of flipcase hoesjes, waarbij zowel de voor- en achterkant beschermd is door een klepje aan de voorkant. Mocht de telefoon eens per ongeluk uit je handen glippen dan is je kostbare scherm nog altijd beschermd. Enige wat anders is vergeleken met het backcover hoesje is dat je elke keer als je even snel naar je Whatsappje van je vriendin wilt kijken dat je dit klepje even om moet slaan.

https://www.telefoonhoesje.nl/