Pass 4 Sure
Image default
Entertainment

Zoek jij een veilige site met een breed scala aan kansspelen?

Als je het leuk vindt om een gokje te wagen, hoef je al lang niet meer naar een speelhuis te gaan. Je kunt namelijk gewoon online een potje poker spelen, je geluk beproeven op een speelkast of plaatsnemen aan je favoriete speeltafel. Er zijn in Nederland slechts tien sites die een vergunning hebben gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Dit houdt in dat het merendeel van de sites die je kunt vinden online, en dat zijn er veel, niet aan de zeer strenge eisen van deze autoriteit voldoen. Het is daarom altijd beter om te zorgen dat je met een partij in zee gaat die een vergunning heeft gekregen. Een voorbeeld van zo’n site is https://ggpoker.nl/nl/. Deze pagina heeft zelfs meerdere licenties ontvangen waardoor je er zeker van zijn dat jouw veiligheid als speler gegarandeerd is.

 

Wat maakt GGPoker uniek?

De site GGPoker onderscheidt zich niet alleen van andere sites omdat deze alle licenties in huis heeft, maar ook omdat het spelaanbod hier zeer groot is. Je kunt hier terecht voor vele varianten van het pokerspel en ook kun je hier mooie toernooien spelen. Na de oprichting van de site in 2017 hebben grote namen uit de pokerwereld zich bij deze site gemeld waardoor je als bezoeker de kans krijgt om het tegen deze professionals op te nemen. In 2020 werd zelfs het wereldkampioenschap pokeren op deze site gespeeld waarbij het prijzengeld is opgelopen tot maar liefst 27 miljoen dollar. Het hoeft geen verdere uitleg dat hier serieus gespeeld wordt, maar deze site is ook een goede plek voor mensen die willen beginnen met pokeren.

 

Hoe begin je met spelen?

Wanneer je graag een gokje wilt wagen op GGPoker, dan moet je je eerst aanmelden. Je kunt naar de site zelf gaan, of je kunt de software downloaden die je op de site kunt vinden. Vervolgens maak je een account. Hierin geef je aan wat je nickname is en maak je een avatar. Deze wordt getoond wanneer jij aan het spelen bent. Je gegevens worden altijd gecontroleerd om er zeker van te zijn dat je 18 jaar of ouder bent en wanneer je geld wilt opnemen van je rekening. Je kunt je account verifiëren door een kopie van je paspoort te geven plus een afschrift van je laatste bankrekening met daarop je woonadres.

 

Speel op ieder device je favoriete spelletje

Een groot voordeel van GGPoker is dat je niet alleen maar spelletjes op je computer kunt spelen, maar dat de site ook geschikt is voor je tablet en zelfs je telefoon. Zit je dus uren in de trein, dan kun je gerust even een potje poker spelen of juist je strategie verdiepen in de Poker School die je op de site kunt vinden. Wij wensen je veel plezier!

Gerelateerde artikelen

De leukste activiteiten Den Haag vandaag bekijken?

Dit is waarom je naar een escape room zou moeten gaan!

De vissen van finding Nemo in het echt