Pass 4 Sure
Image default
Aanbiedingen

Het einde van jouw scriptie in zicht…

Het einde van jouw scriptie in zicht…

Misschien was het schrijven van jouw scriptie wel een zwarte bladzijde uit jouw ‘studieboek’. Misschien vloog je wel door het schrijven van jouw scriptie heen. Either way, wanneer jij zo ver komt dat je ‘conclusie scriptie’ opschrijft, weet je één ding zeker; het einde is in zicht! Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw conclusie ook datgene wat belangrijk is concludeert? Dat je juist die dingen highlight die van belang zijn? En dat je niet te veel onbelangrijke details vermeld? Lees in ieder geval even mee met onderstaande tips; kom je vast een stukje verder mee!

 

Check, check, dubbelcheck!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, onze belangrijkste tip; laat jouw scriptie en de conclusie daarvan checken. Bij familie, bij vrienden en het liefst bij een studiegenoot. Zorg er voor dat drie verschillende paren ogen jouw scriptie doornemen, doorlezen en bekijken. Zo kan je ze bijvoorbeeld vragen om een speciale focus op jouw discussie hoofdstuk in combinatie met conclusie hoofdstuk te leggen; klopt alles? Als er voor de personen die het checken nog dingen onduidelijk blijven, weet je in principe genoeg; werk aan de winkel!

 

Eindigen van jouw conclusie

Wil je jouw scriptie graag eindigen met een beetje extra kracht? Zorgen dat jouw beoordelaar jouw scriptie op een positieve manier herinnert? Zorg dan dat je jouw conclusie eindigt met een krachtige slotzin! Hierin kan je nog één keer – kort maar krachtig – antwoord geven op jouw hoofd- of onderzoeksvraag!

 

Iets meer zekerheid?

Wil je graag iets meer zekerheid in jouw afstuderen? Wil je zeker weten dat jouw scriptie goed op papier staat? Kijk dan er een mogelijkheid is om een scriptiecoach in armen te nemen! In veel verschillende steden en online bevinden zich de juiste personen om mee in zee te gaan wanneer het op jouw scriptie aankomt! Zij zorgen ervoor dat jouw aanpak goed is en je op de juiste manier de verschillende hoofdstukken in steekt, zo ook jouw conclusie!

https://www.topscriptie.nl/