Pass 4 Sure
Image default
Internet

Wie is de nieuwe vriendin van Enzo Knol?

Enzo Knol is de grootste Youtuber van Nederland. Hij bereikt al vele jaren inmiddels miljoenen mensen op het internet met zijn filmpjes. In deze filmpjes doet hij verschillende dingen. Zo neemt hij elke dag een vlogvideo op. In deze video filmt de YouTuber zijn dagelijks leven. Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds, als kijker van Enzo Knol ben je erbij. De YouTuber maakt veel mee tijdens deze vlogs. Zo heeft hij al een keer zijn arm gebroken. Hiernaast komt de Knol ook positief in het nieuws. Hij deed namelijk mee aan de RedBull Zeepkistenrace op de Cauberg. Hiernaast doet Knol nog een aantal andere leuke dingen.

Wij kijken er naar Enzo Knol

Zijn kijker genieten hiervan. Toch moet je je afvragen: wie zijn de kijkers van Enzo Knol? Het antwoord hierop is een beetje onduidelijk. Dit heeft te maken met regels van YouTube. Je mag pas een YoutTube-account aanmaken als je 18 jaar oud bent. De jongeren die nog geen 18 zijn vullen gewoon in dat ze dit wel zijn. Dit zorgt ervoor dat je dus scheve verhoudingen krijgt in analyse van zijn kijkers. Uit een peiling blijkt wel dat het publiek van Enzo Knol jonger dan 18 jaar is. Er zijn kinderen tussen de 8 en 18 jaar die naar de video’s van Knol kijken.

De breuk met Dee

Oudere mensen zullen Knol wellicht kennen van de breuk met Dee. Deze kwam namelijk in diverse programma’s op de tv aanbod. Dee en Enzo Knol besloten namelijk na het nog eens geprobeerd te hebben. Uiteindelijk toch maar te stoppen met hun relatie. Dee kreeg hier uiteindelijk veel haatreacties op omdat ze niet veel later al een nieuwe vriend had. Lang ging het gerucht dat Enzo Knol ook nieuwe vriendin. Dit werd uiteindelijk een jaar later pas naar buiten gebracht. De Enzo Knol vriendin is Myron Koops.

https://nieuwsbeest.nl/wie-is-myron-koops/