Pass 4 Sure
Image default
Cadeau

Wat geef ik cadeau? Wij hebben tips

Wat zijn de leukste cadeaus om te geven? Het is altijd moeilijk om het perfecte cadeau voor iemand te vinden. Je wilt dat het gedenkwaardig is, maar ze er ook echt iets aan hebben. En dan ligt het ook nog eens aan de gelegenheid wat je cadeau geeft. Vindt je het lastig om een goed cadeau te bedenken? Wij hebben in deze blog per gelegenheid een aantal tips voor jou.

Geboorte

Is er een kleine geboren? Dat is altijd leuk. Veel mensen denken dat het vaak lastig is om voor een pasgeboren baby een cadeau te kopen, maar dat is helemaal niet zo. Een baby kan namelijk van alles wel genoeg gebruiken. Daarnaast zou je ook een cadeau voor de kersverse ouders kunnen kopen. Dat kan van praktische spullen zijn, zoals een boekje met tips of een uniek cadeau zoals een geboorteschilderij.

Verjaardag peuter of kleuter

Ook als je een peuter of kleuter iets wilt geven, is er genoeg om uit te kiezen. Er is zoveel speelgoed om de peuter of kleuter cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een loopfietsje of houten blokken. Vooral speelgoed dat helpt bij de ontwikkeling van het kind is natuurlijk een leuk voordeel aan het cadeau. Bang dat je iets cadeau geeft wat de peuter of kleuter al heeft? Vraag het dan van tevoren na bij de ouders. Vaak hebben die al een paar leuke ideeën.

Verjaardag tiener

Een tiener is daarentegen wat lastiger om iets te geven. De meeste mensen geven geld, omdat dit eigenlijk altijd wel goed is. Maar als je toch echt iets anders cadeau wilt doen dan geld, zou je kunnen bedenken wat ze graag doen. Is de tiener een muziekliefhebber? Geef dan bijvoorbeeld concertkaartjes cadeau. Is hij of zij fan van die ene acteur of actrice die speelt in die net uitgekomen film? Denk dan aan een cadeaubon voor de bioscoop.

Verjaardag volwassene

Ook dit is voor veel mensen een lastige en met name de mannen. We zeggen zeker niet dat geld niet welkom is, maar we snappen dat je misschien iets anders cadeau wilt doen. Heeft hij of zij hobby’s? Zoek dan uit of ze daar nog iets voor kunnen gebruiken. Heb je echt geen idee? Neem dan poolshoogte bij de partner. Meestal weet hij of zij wel iets.

https://www.freubelshoponline.nl/c-2733912/geboorteschilderij/