Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Uren bijhouden visueel interessant maken

Je kent het vast nog wel, al je gewerkte uren op papier moeten schrijven en aan het eind van de werkdag of werkweek doorgeven. Vaak was dit een grote puinhoop omdat je papiertjes kwijt raakte en daardoor belangrijke uren niet kon doorgeven. Een tijdje daarna werd urenregistratie voornamelijk online gedaan, de overstap is gemaakt. De meest logische plek om dit bij te houden is Excel. Toch zag je na een tijdje al dat niet iedereen even erg te spreken was over dit systeem. Als er ook maar een klein foutje werd gemaakt in een formule was het hele bestand eigenlijk “verpest” en kon je soms zelfs helemaal opnieuw beginnen.

 

Uren bijhouden kan veel sneller en makkelijker

Excel is voor het bijhouden van uren echt niet meer van deze tijd, er moet plaats gemaakt worden voor iets nieuws. Het urenregistratie systeem van Keeping wordt tegenwoordig volop gebruikt door kleine en grote bedrijven. Wanneer je begint met een taak kun je gemakkelijk op start drukken en bij het afronden weer op stop. Je hoeft niet tijden te noteren of achteraf alles handmatig in te voeren, ideaal. Wil je tussendoor werken aan een andere taak dan kun je op pauze drukken om de taak te pauzeren. Uren bijhouden was nog nooit zo makkelijk!

 

Urenregistratie visueel aantrekkelijk

Niet alleen wordt uren bijhouden een stuk makkelijker, het wordt ook nog eens een stuk overzichtelijker door de visuele opmaak. Gewerkte uren in schema’s weergeven of met een kleurcode opgemaakt. Data wordt overzichtelijker dan ooit tevoren.

 

https://keeping.nl/urenregistratie-app