Pass 4 Sure
Image default
Beauty en verzorging

Startpunt van uw huidbehandeling

Het is essentieel om een ​​grondige huid evaluatie en persoonlijk advies te krijgen voordat u aan de behandeling begint. Een startpunt kan een ideale manier zijn om erachter te komen of u niet zeker weet welk type procedure u nodig heeft. Uw schoonheidsspecialiste zal uw huid onderzoeken en rekening houden met factoren zoals leeftijd en levensstijl bij het aanbevelen van producten en diensten die geschikt zijn voor uw behoeften. U zult zich ontspannen voelen na een lichte massage of andere ontspannende behandeling, terwijl u precies weet welke stappen u moet nemen. U kunt de juiste behandeling voor uw behoeften kiezen. Veel factoren zullen van invloed zijn op hoe goed iemands teint onder verschillende omstandigheden stand houdt en hoe goed hij op de behandeling reageert. Huidtherapie Eemland helpt u het beste uit uw huid te halen. We maken gebruik van verschillende behandelingen en bieden een persoonlijke aanpak. Ons team van ervaren specialisten gaat samen met u aan de slag om uw doelen te bereiken.

De huid in evenwicht brengen

Onze vertrouwde en betrouwbare professionals onderzoeken uw huid. De arts zal kijken naar uw leefgewoonten en medische geschiedenis. Vervolgens wordt een scan van uw gezicht gemaakt met een apparaat dat de dermatoloog waardevolle informatie geeft over hoe gezond uw huid is. Huidverzorging is essentieel voor een gezonde en mooie huid. Je moet je gezicht wassen met een zachte reiniger en het regelmatig scrubben. Bevochtig het zodat de poriën niet verstopt raken en vermijd de verouderingseffecten van blootstelling aan de zon. U moet ook elke dag zonnebrandcrème voor uw gezicht gebruiken als u meer dan een uur buiten in direct zonlicht bent. Een uitstekende manier om uw huidverzorging regime te starten, is door elke avond een douche of bad te nemen voordat u naar bed gaat, zodat de poriën kunnen ademen terwijl ze tijdens de slaap gesloten zijn.

Wij helpen je het beste uit je huid te halen

Acne is een typische huidaandoening die mensen van alle leeftijden treft. Het is waarschijnlijker dat het tijdens de puberteit gebeurt wanneer het lichaam hormonale veranderingen ervaart. Dit kan de olieproductie en verstopte poriën verhogen, wat kan leiden tot mee-eters en whiteheads. Acne begint meestal in het gezicht, maar kan zich uitbreiden naar andere delen van uw lichaam. Huidtherapie Eemland is er om u te helpen bij de behandeling van eventuele huidaandoeningen. Een van de therapieën die wij aanbieden is een acne behandeling. Onze kliniek is voorbereid met de meest geavanceerde en beproefde behandeling technologie om ervoor te zorgen dat onze klanten behandelingen en resultaten van de hoogste kwaliteit krijgen.