Pass 4 Sure
Image default
Aanbiedingen

Slimme polsversiering

Je hebt tegenwoordig je smartphone niet eens meer nodig om al je apps bij de hand te hebben. Je draagt dit gewoon bij je, om je pols. Handig tijdens het sporten bijvoorbeeld. En daar kun je op besparen door te kijken naar een Apple watch aanbieding . Je hoeft natuurlijk niet voor Apple te kiezen. Een smartwatch is er ook in verschillende varianten van allerlei merken. Het voordeel van zo’n smartwatch is dat je met je horloge, die natuurlijk ook de tijd aangeeft, ook je betalingen kunt doen, kunt bellen met bluetooth oordopjes of je appjes kunt lezen. Je kunt je smartphone dus eigenlijk gewoon thuislaten, zonder dat je iets hoeft te missen.

Apple watch

De Apple watch is er in verschillende uitvoeringen. De schermgrootte verschilt niet zo veel per variant. Wel zit er verschil in de geheugencapaciteit en het polsbandje. De capaciteit verschilt van 8 GB tot en met 32 GB en de polsbandjes hebben andere kleuren en materialen. Je kunt dus precies zoeken wat bij jouw stijl past wat dat betreft. 

Smartwatch

Een smartwatch kun je van allerlei merken kopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Samsung of Huawei, die je misschien al kent van je smartphone. Maar voornamelijk zul je een Garmin of Fitbit smartwatch tegenkomen in aanbiedingen en winkels. En er zijn nog veel meer merken die smartwatches aanbieden met verschillende functies, ontwerpen en mogelijkheden.