Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: de directie droomt lekker verder over De Efteling

Snel schildersbedrijf Hengelo. Stel je nu eens voor dat de firma van de Gele Lo een gedeelte van het schilderwerk van De Efteling zou mogen doen. Het schilderen van mooie en leuke attracties. U en ik  kunnen ons heel goed voorstellen dat je dan wel goed een geheim moet kunnen bewaren. Dat je dan heel erg goed je mond moet kunnen houden. Dit doet mij denken aan de serie op tv namelijk Zeg eens AAA, een serie van de VARA. Actrice Carry Tefsen speelde hierin een rol. Schildersbedrijf Hengelo.

Het personeel moet zwijgen over plannen voor nieuwe attracties

Schildersbedrijf Hengelo. Ik kan alleen maar spelen mijn noten en mijn rol. Carry Tefsen speelde de rol van Mien Dobbelsteen. Zij zorgde voor het werk in het huishouden van de familie van der Ploeg. Mevrouw van der Ploeg had het beroep van huisarts gekozen. In de loop van de tijd pakte Carry Tefsen steeds vaker de telefoon in huize van der Ploeg. Zij nam dan altijd de telefoon aan met de steevaste tekst: met de assistente van dokter van der Ploeg. Maar in feite was dit niet juist. Schildersbedrijf Hengelo.

Zij nemen een voorbeeld aan Mien dobbelsteen uit Zeg eens AAA

Schildersbedrijf Hengelo. In feite was Mien Dobbelsteen natuurlijk helemaal geen assistente maar moest zij zorgen voor het poetsen. Zodat alles netjes en schoon bleef. Mien Dobbelsteen had een spreuk die zij best wel vaak gebruikte, te pas en te onpas. Vergeleken met mij is een graf een babbelkous. En een graf zegt natuurlijk helemaal niets. Dus als je een nieuwe attractie aan het schilderen bent moet je heel erg goed kunnen zwijgen. En ook niet per abuis iets verklappen. Stel je voor dat je in de fout gaat. Schildersbedrijf Hengelo.