Pass 4 Sure
Image default
Beauty en verzorging

Real techniques make-up tools bestel je bij beauty88.nl!

De producten van Real Techniques helpen jou ongetwijfeld om de mooiste looks te kunnen maken. De beautyblenders, penselen en andere tools van Real Techniques zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en zeer populair bij bekende beautybloggers en YouTubers zoals NikkieTutorials, Beautygloss en Zoella.

In dit artikel stellen we het merk nader aan je voor en vertellen we je waar je de producten van Real Techniques eenvoudig en snel zelf kunt bestellen. 

De make-up tools van Real Techniques

Een van de belangrijkste dingen bij het creëren van een make up look zijn de tools die je gebruikt. Real Techniques produceert hoogwaardige make up kwasten, beautysponges en andere applicators die jou helpen om het beste uit je look te halen.

De kleuren van de handvaten van de producten vertelt je hoe je deze het best zal kunnen gebruiken. Oranje is voor het aanbrengen van je basis make up, zoals bijvoorbeeld concealer en foundation. Roze is voor de finish, zoals bijvoorbeeld blush, contour en highlighter. De paarse kleur helpt je om je ooglook te perfectioneren.

Alle producten van Real Techniques zijn honderd procent zeker dierproefvrij en het merk garandeert daarnaast een hoogwaardige kwaliteit.

Naast de kwasten- en applicatorlijn heeft Real Techniques ook een aparte lijn met reinigingsproducten. Met deze producten reinig je je kwasten en sponzen grondig, zonder deze te beschadigen.

Benieuwd naar ons Real Techniques assortiment?

Ben je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de producten van Real Techniques? Bezoek dan snel onze website!

Bij beauty88.nl vind je een overzicht van alle producten van Real Techniques die wij aanbieden. Bij alle producten staat een uitgebreide productomschrijving, en ook kun je reviews en beoordelingen lezen van gebruikers die het betreffende product al hebben aangeschaft. Zo weet je zeker dat je tevreden kunt zijn wanneer je het product bestelt!

Bestellen gaat heel gemakkelijk; je maakt een account bij ons aan en betaalt via iDeal of Paypal. Wanneer je je bestelling vóór vijf uur op werkdagen bestelt, kun je ervan uitgaan dat je pakketje de eerstvolgende werkdag al op de mat kunt zien liggen.

Heb je nog vragen over onze website of over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar voor al je vragen.