Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Prettige begeleiding van de verloskundige in Den Haag

Mijn ervaring met de verloskundige in Den Haag

Toen mijn partner en ik het voorjaar besloten te stoppen met anticonceptie, hadden we nooit verwacht dat we al zo snel een verloskundige in Den Haag nodig zouden hebben. We gingen er gemakshalve vanuit dat het zeker wel een half jaar tot een jaar zou duren totdat er twee roze streepjes op de zwangerschapstest zouden staan. Echter had ik twee maanden nadat we besloten om de natuur op z’n beloop te laten, al een positieve zwangerschapstest in handen. Wauw, wat snel. En wat ontzettend spannend ook! We gingen dus gauw op zoek naar een verloskundige in Den Haag die ons tijdens deze zwangerschap zou begeleiden.

Verloskundigenpraktijk Otis in Den Haag

Onze zoektocht naar een prettige verloskundige in Den Haag eindigde al snel. Een vriendin van mij die kortgeleden bevallen is en ook in Den Haag woont, vertelde dat ze ontzettend tevreden was met de begeleiding van verloskundigenpraktijk Otis. Daarom besloten we om eens op de website te kijken en er eens binnen te stappen om sfeer te proeven. We waren meteen overtuigd: dit is de verloskundige die we zoeken. Ik meldde me aan via de website en werd kort erna gebeld voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek en de allereerste echo.

Zo spannend! De echo vond 4 weken later plaats en was helemaal goed. De echoscopiste moest even goed zoeken, maar daarna zagen we een prachtige rijstkorrel met hartactie. Ook tijdens de rest van de zwangerschap hebben we de begeleiding van verloskundigenpraktijk Otis als zeer prettig ervaren.

Echt een aanrader

Heeft u een kinderwens, bent u er zojuist achter gekomen dat u in verwachting bent, of wilt u meer informatie over anticonceptie? Dan raad ik ten zeerste aan om eens te informeren bij Verloskundigenpraktijk Otis, om erachter te komen of de verloskundigen die hier werkzaam zijn, passen bij u en uw situatie. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op de website.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/