Pass 4 Sure
Image default
Beauty en verzorging

Koreaanse & Japanse huidverzorging

Een uitgebreide gids voor Koreaanse en Japanse huidverzorging

Koreaanse en Japanse huidverzorgingsproducten 101

Koreaanse en Japanse huidverzorgingsproducten zijn in veel opzichten verschillend. Ze hebben allebei verschillende ingrediënten en hetzelfde doel: je huid verbeteren. Als je op zoek bent naar een nieuwe huidverzorgingsroutine, raden we je aan enkele van deze populaire Koreaanse en Japanse producten te bekijken.

Producten:

Essence: Essence is een soort vloeistof die wordt gebruikt in huidverzorgingsroutines om te helpen bij hydratatie en vochtretentie. Het kan ook worden gebruikt om op make-up aan te brengen of te worden gemengd met andere vloeistoffen om een masker te creëren.

Huidmaskers: Huidmaskers zijn meestal gemaakt van klei, modder of andere natuurlijke ingrediënten die helpen je poriën te reinigen en een gladdere teint te krijgen. Ze zijn gemakkelijk te vinden in winkels bij u in de buurt voor ongeveer $ 7- $ 10 USD per masker

Koreaanse huidverzorgingstips en -trucs

Korean skincare gaat niet alleen over make-up of huidverzorgingsproducten. Het gaat ook over gezonde huidverzorgingsroutines.

Bij huidverzorging draait alles om het creëren van een positieve omgeving voor uw huid om in te groeien. Koreaanse huidverzorging is geworteld in het idee dat wat u in uw lichaam en op uw lichaam aanbrengt, van invloed is op hoe het groeit en eruitziet. Ze staan bekend om hun gebruik van natuurlijke ingrediënten en remedies in hun huidverzorgingsroutines.

K-beauty staat bekend om hun gebruik van innovatieve technologie die we kunnen gebruiken om onze huid beter te verzorgen, zoals sonische reinigingsborstels, peelings voor thuis en sprays voor UV-bescherming.

Hoe verschilt de Koreaanse huidverzorgingsroutine van de Japanse huidverzorgingsroutine?

Terwijl Koreaanse huidverzorging zich richt op een huidverzorgingsroutine in 10 stappen, leggen gelaagde producten zoals toner, essence, serum, masker, crème, spf enz. Japanse als minimalisten de nadruk op een huidverzorgingsroutine in 4 stappen:

1- Dubbele reiniging (reiniger op olie- en waterbasis)

2- Lotion of Essence

3- Serum

4- Vochtinbrengende crème

Beide landen ontwikkelen producten op basis van lokale en natuurlijke ingrediënten, dus het belangrijkste verschil tussen beide huidverzorgingsproducten is het soort ingrediënten dat wordt gebruikt. Beide staan ​​bekend om hun langdurige effecten op de huid.

Bekende merken in Korea zijn Benton, KLAIRS en Benton Bekende merken in Japan zijn DHC, Shisheido en Transino

https://kocosmo.nl/