Pass 4 Sure
Image default
Telefonie

Het accessoire om je telefoon te beschermen

Veel mensen gebruik hun smartphone dagelijks veelvuldig. Is het niet om te bellen met vrienden of familie, dan gebruiken we het wel voor werk. Toch kiezen er nog steeds veel mensen voor om hun smartphone niet te beschermen. En dat is op z’n zachtst uitgedrukt onverstandig te noemen. Een smartphone is niet bestand tegen invloeden van buitenaf, en kan het scherm door een ongelukkige val zomaar in duizend stukjes uiteen vallen. Gelukkig zijn er telefooncases op de markt die fraai zijn voor het oog, maar ook de gewenste bescherming bieden.

Een telefoonhoesje is onmisbaar

Of je nu een oude Samsung-smartphone hebt, of de trotse eigenaar bent van de laatste iPhone 12 Pro: er is voor elk gsm-model wel een geschikt telefoon hoesjes verkrijgbaar. Misschien vind je de prijs van een smartphone al prijzig genoeg, en trekt dat jou niet direct over de streep om daarbij nog een telefoonaccessoire te kopen. Maar voor je het door hebt, kan jouw dochter of neefje van vier met jouw smartphone ermee wegrennen. Je kunt kiezen voor een dure maandverzekering (allrisk mét eigen risico), maar waarom niet kiezen voor een hip telefoonhoesje? Er zijn tegenwoordig verschillende gradaties van hoesjes met bescherming, maar ook cases met tal van handige functies. Denk hierbij aan een speciaal hoesje om onderwaterfoto’s te kunnen nemen, iPhones hoesje met trendy marmer patroon of een Military Grade hoes die je telefoon kan beschermen tot maar liefst een val van 12 meter!

Een uniek uiterlijk

Dat een telefoonhoesje tal van handige functies heeft, hadden we al verklapt. Maar tegenwoordig hoef je ook niet meer te rekenen op saaie frontjes, zoals in de Nokia-tijd. Welnee, je kunt bij verschillende webwinkels heel goed slagen in jouw zoektocht naar een telefooncase met onderscheidend uiterlijk. Hiermee valt jouw telefoon ook direct op in de massa. Handig tijdens een borrelavondje, waar jij en jouw vriend(innen) dezelfde smartphone hebben. Geen ongemakkelijke momenten meer voor jou, want jij weet in één oogopslag welke telefoon van jou is. Waar je onder andere kleurrijke telefoonhoesjes kunt winkelen? In de webshop van Casimoda natuurlijk. Deze webshop moet je inmiddels als doorgewinterde fashionista wel kennen, toch? 😉 Als we dan toch nog een relatief onbekende webshop mogen delen, dan willen we nog graag de shops van www.leuke-telefoonhoesjes.nl en Telefoonhoesje Store aan je tippen!

https://www.casimoda.nl/apple/