Pass 4 Sure
Image default
Meubels

Een mooie oude eiken tafel

Wanneer u kiest voor een dure oude eiken tafel, staat vast dat u kiest voor een uniek item. Als u op zoek bent naar een mooie oude eiken tafel, bent u op zoek naar iets speciaals. U wilt iets wat niet iedereen heeft. Immers, de standaard bewerkte tafel die in iedere winkel te verkrijgen is, is niet uniek. U wilt een item dat opvalt in uw woonkamer of keuken, u wilt een tafel met een verhaal. Het staat vast dat wanneer u kiest voor een oude eiken tafel deze behoefte vervuld zal worden. U zult bij de aankoop hiervan een uniek item in handen hebben.

Een tafel met een verhaal

Niet een standaard tafel die in grote getalen in een fabriek van de band rolt, maar een uniek item. U bent iemand die graag iets speciaals in handen heeft, daarom overweegt u de koop van een oude eiken tafel. Doordat u kiest voor een oude eiken tafel, heeft u een tafel met een verhaal. Omdat er sprake is van oud eiken hout zit het vol met houtnerven. Het gaat om een stuk hout waar het leven in te zien is. Geen enkele tafel is daarmee hetzelfde, daar ieder stuk hout zijn eigen doorleefde structuur bevat. Een echt uniek exemplaar dus.

Welke soorten oude eiken tafels zijn er?

Oude eiken tafels zijn er in tal van verschillende soorten en maten. U kunt denken aan eetkamertafels in verschillende afmetingen en vormen. Zoals rond, vierkant of rechthoeking. Maar ook salontafels, kasten, dressoirs en bureaus zijn er in oud eiken te krijgen. En uiteraard zijn ook deze items weer in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Voor welk item u uiteindelijk ook kiest, door het gebruik van oud eiken is ieder exemplaar uniek. Als u op zoek bent naar een gaaf pronkstuk voor in huis en u houdt van unieke items, dan is een oude eiken tafel echt iets voor u.