Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Een container huren in Hoorn

Ben je van plan om binnenkort in een keer een hoop afval te vervoeren? Dan is het misschien niet heel handig om zelf heel vaak heen en weer te rijden. Voor je het weet zit je container namelijk weer vol, zeker als je gaat klussen of gaat verhuizen. Het is dan een idee om een container te huren. Een container kun je huren in meerdere varianten. Zo kun je voor grofvuil in Hoorn een container huren, maar ook voor puin, bouwafval of houtafval. Je kunt zelfs een container huren voor grondafval of dakafval. Kijk daarom bij het klussen of het verhuizen goed wat er voor afval in iedere container mag. Zo weet je zeker dat je straks de juiste container voor de deur hebt staan.

 

Grofvuil

Voor grofvuil Hoorn is het een goed idee om een grofvuil container te huren. Deze container is veelal het meest geschikt wanneer je aan het klussen bent. In deze container mag namelijk afval zoals meubels, raambekleding, sanitair en fietsen. Ook mogen er tuinmeubels, puin, tegels, hout, metalen, kunststof en sloopafval in. Als laatste mogen er matrassen en koelkasten in, maar dan wel tegen een toeslag. Voor een matras geldt een toeslag van €30,- exclusief BTW. Voor een koelkast geldt een toeslag van €25,- exclusief BTW.

 

Verboden

Er zijn ook dingen die niet bij het grofvuil Hoorn mogen. In de container mogen geen vriezers, autobanden, vetresten en dakleer. Ook spuitbussen, kitspuiten, verfblikken of ander chemisch afval zijn verboden. Asbest of materiaal wat er op lijkt mag ook niet in deze container worden gegooid.

 

Soorten

Voor grofvuil Hoorn zijn er verschillende grofvuil containers te krijgen. Je hebt keuze uit een 3 m3 container, maar ook een 6 m3, 10 m3 of een gesloten 10 m3 container zijn mogelijkheden. De prijzen verschillen van €228,95 tot €432,95.

https://afvalcontainersnoordholland.nl/container-huren-hoorn/