Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

5x decoratie dat niet mag ontbreken in jouw kerstkrans.

Wat is een kerstkrans?

Allereerst, wat is een kerstkrans nu eigenlijk? Een kerstkrans is een bloemstuk die tijdens de kerstperiode gebruikt wordt. Deze wordt vaak opgehangen aan de voordeur en verwelkomt de bezoeker. Vaak is een kerstkrans versierd met dennenappels, kerstballen of kerstverlichting.

Een kerstkrans is een teken van geluk, leven en bloei. Daarnaast staat het ook voor eeuwig leven en eeuwige liefde, omdat de cirkelvorm geen begin- en eindpunt heeft.

Hoewel de kerstkrans al heel lang bestaat blijft het een traditioneel stuk. Hoewel er veel lijkt te veranderen blijven de kerstkransen bestaan en worden ze steeds minder ouderwets. Ze bestaan in alle soorten en maten.

Decoratie die niet mogen ontbreken in jouw kerstkrans:

Elk jaar zijn er weer een aantal stukken die niet mogen ontbreken op jouw kerstkrans. Wij gaan ze een voor een bespreken!

  1. Lichtslingers: deze koop je tegenwoordig op batterij en wikkel je zo om je kerstkrans heen.
  2. Wilgeneten: vaak vind je deze bij een tuincentrum. Prachtig, stoer en stijlvol.
  3. Groen: het is geen must, maar het haalt de kerstsfeer meteen naar boven. Groen uit de tuin of van het tuincentrum, het mag allemaal.
  4. Dennenappels
  5. Sterren

 

Ook leuk:

Naast dat kerstkransen vaak aan de deur worden gehangen, worden ze ook wel eens op tafel gelegd. Het is namelijk ook een koekje dat gebruikt kan worden al alternatief kerststukje. Tijdens de kerst is het een populaire lekkernij en worden ze ook wel eens opgehangen in de kerstboom.

Ga op zoek naar de mooiste kerstkrans of maak er zelf één en verwelkom jouw gasten! Wil je ze dubbel verwelkomen? Vergeet het koekje dan niet 😉

 

https://kerstverlichting.nl/