Pass 4 Sure
Image default
Woningen

Waarom vloerglijders gebruiken verstandig is

Of u nu een nieuwe vloer of een vloer die al langere tijd in uw woning zit, u wilt natuurlijk dat uw vloer zo lang mogelijk meegaat.  Als het een nieuwe vloer is doet het natuurlijk extra pijn als dat eerste spoortje of krasje erin komt te zitten, maar ook als u er een oudere vloer in  hebt zitten wilt u natuurlijk dat deze zolang mogelijk meegaat. Als u al jaren een bureaustoel of eetkamerstoel heen en weer schuift, heeft u mogelijk sporen achtergelaten op de vloer. Om dit proces tegen te gaan kunt u gebruik maken van vloergeleiders om de vloer te beschermen. Dit is een hele handige en eenvoudige manier om uw vloer extra bescherming te bieden tegen eventuele sporen en krassen. Hierdoor krijgt de vloer een veel langere levensduur en u heeft er zo ook veel langer plezier van.

Vloerglijders beschermen uw vloer

Bij het verschuiven van uw eetstoelen of bureaustoelen kunt u sporen en krassen veroorzaken in uw vloer en als u hier niets aan doet kan dit na jarenlang gebruik flink wat schade aanrichten aan uw vloer. Om dit proces te voorkomen kun u gebruik maken van vloerglijders. Glijders plakt u heel eenvoudig onder de poten van uw eetstoelen, banken of elk ander gewenst meubel. U kunt vloerglijders in verschillende maten en van verschillend materiaal krijgen het ligt er echt puur aan wat voor soort vloer u heeft. Zo zijn er glijders voor houten vloeren, vloerbedekking en ruwe vloeren. U moet van tevoren zelf bepalen wat voor vloerglijder u nodig heeft.

Uw laminaat krasvrij maken

Zijn er toch krassen ontstaan voor u de gelegenheid had om vloerglijders aan te schaffen. Wees dan niet getreurd hier leest u een aantal tips waarmee u krassen uit uw laminaat kan krijgen. Het is natuurlijk niet gegarandeerd dat de krassen eruit gaan, maar u kunt het volgende proberen.

  • Het gebied rondom de krassen moet goed schoongemaakt worden
  • Gebruik een wattenstaafje met olie om over de kras te wrijven
  • Laat het 24 uur drogen
  • Gebruik stopverf om je krassen op te vullen

 

https://stoeldopshop.nl/pages/vloerglijders