Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Veilige werkomgeving met horecascherm

Het behoud van een veilige werkomgeving is ontzettend belangrijk voor gezondheid. Horecaschermen worden zoals de naam al verraad in horecagelegenheden gebruikt. Het is een tussenschot of scherm dat personeel en klanten beschermt. Door een scherm te gebruiken kunnen tafels dichter dan 1,5 meter bij elkaar staan, maar net zo veilig zijn. Zo gaat er dus geen zitruimte verloren, ideaal.

 

Restaurantscherm ook gebruiken op kantoor

Misschien heb je er zelf nog niet over nagedacht, maar een horecascherm kan net zo goed op kantoor gebruikt worden als in een restaurant. Zo hoeft er niet geschoven te worden met bureaus en kun je net zo makkelijk met elkaar communiceren. Je kunt namelijk door het plexiglas heen kijken, dit bevorderd ook de band tussen collega’s. Elkaar aankijken tijdens een gesprek is toch een stuk fijner dan alles online te moeten doen.

 

Hoe gebruik je een horecascherm?

Er zijn heel veel verschillende soorten horecaschermen op de markt. Beginnende met de een horecascherm gemaakt van karton en plastic. Deze losstaande schermen hebben een frame van karton met in dat frame een doorzichtig venster. Door het materiaal waar ze van gemaakt zijn, is het geen dure aankoop en kun je dus gemakkelijk veel schermen kopen om in verschillende ruimtes te verdelen.

 

Andere gezondheidsmaatregelen op kantoor

Zolang de 1,5 meter-maatregel moet worden nageleefd is het niet verstandig een ventilator op kantoor te plaatsen. Dit zorgt er alleen maar voor dat bacteriën makkelijk verspreiden. Als je toe bent aan verkoeling is een airco dan een veel betere optie.

https://endlessbranding.com/horecaschermen/