Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Top 4 tips voor muurdecoratie

Wanneer je recent verhuisd bent of net een verbouwing achter de rug hebt, ben je wellicht opzoek naar wat inspiratie voor je woonkamer. Die grote lege muur ziet er maar een beetje saai uit. In deze blog vind je 4 tips om jou muren op te vrolijken.

1. Houten wanddecoratie

Als je opzoek bent naar iets spannends of origineels? Kies dan voor een wanddecoratie. Wanddecororaties zijn vaak meer kunstig en levender dan een gewoon schilderij. Kies bijvoorbeeld voor een houten wandecoratie om je woonkamer een warm en knus gevoel te geven. Wanddecoraties bestaan vaak uit meerdere vormen en delen die samen een geheel vormen. Dit maakt wanddecoraties over het algemeen druk. Pas je interieur hierop aan of kijk eventueel naar andere opties.

2. Een schilderij

Je kan altijd nog kiezen voor een klassiek schilderij. Bij een schilderij heb je nog altijd de optie om hem te vervangen. Mocht je het kunstwerk beu zijn dan vervang je hem simpelweg gewoon door een nieuwe. Een mooi schilderij hoeft niet per se duur te zijn. Wanneer je zelf artistiek en creatief bent, kun je ervoor kiezen om zelf iets te schilderen.

3. Wandrek

Iets dat je steeds vaker tegenkomt in huizen en woonkamers is een industrieel wandrek. Deze is meestal rond van vorm maar kan ook uit meerdere vierkante of rechthoekigs vormen bestaan. Deze ronde vierkante of rechthoekige frame wis opgedeeld in verschillende vakjes. Hier kun je bijvoorbeeld foto’s, kaarsen of planten in zetten.

4. Cinewall

Een cinewall is een kast waar de tv in verdwijnt wanneer je klaar bent met kijken. Meestal bestaat een cinewall uit een of twee schuifdeuren die de tv afschermen. Een cinewall heeft naast de functie om de tv te verbergen ook nog wat plek voor kleine decoraties zoals plantjes, kaarsen of fotolijstjes. Cinewalls zijn ondiep en nemen daarom niet veel plek in.

https://www.worldofart.nl/houten-wanddecoratie/