Pass 4 Sure
Image default
Management

Small scale industries ideas

Kleinschalige productie bedrijfsideeën in 2022

Wilt u een klein productiebedrijf beginnen met een lage investering? In dit artikel behandelen we kleine en middelgrote productiebedrijfsideeën die een lage investering en minder mankracht vereisen.

In de meeste gevallen vereist een productiebedrijf een redelijke kapitaalinvestering in de beginfase. Zodra de onderneming echter met succes is opgericht, maken de winsten de aanloopinvestering in korte tijd goed.

 

Lijst van kleine productie-bedrijfsideeën

#1. Productie van auto-onderdelen

Als u ervaring hebt en op zoek bent naar een low-cost start-up business in de auto-industrie, de productie van reserveonderdelen en gereedschappen voor auto’s en voertuigfabrikanten.

 

#2. Kruidenhaar olie productie

Kruidenhaarolie (Ayurvedisch) wint immense bekendheid in de moderne tijd. Het toont zijn veelzijdigheid door zijn balsemachtige werking bij het verlichten van hoofdpijn en het veroorzaken van een kalmerend effect. Deze haarolie bestaat hoofdzakelijk uit oliën van plantaardige oorsprong als basis en een gemengd parfum.

#3. Bakkerij

De bakkerijbusiness is een zeer lucratieve opportuniteit voor nieuwe ondernemers. Bovendien biedt deze business een brede waaier aan expansiemogelijkheden. In het begin kan je de zaak starten met een kleine investering in startkapitaal. U moet echter wel moderne bakkerijmachines aanschaffen voor een hoogwaardige productie.

 

#4. Bananenwafel productie

Een ondernemer kan een bananenwafelproductieproject starten met een lage investering. Het wordt voornamelijk gebruikt in hotels, restaurants, bars, huizen, enz. Om bananenwafels te maken, moet u groene bananen gebruiken nadat ze zijn schoongemaakt, in plakken gesneden en gebakken. Dit is een populaire snack voedsel en heeft een goede vraag in de markt.

 

#5. Biscuit maken

U kunt een koekjes productie bedrijf beginnen met een aanzienlijk lage investering. Bovendien is er geen grote vergunning voor nodig. Je kan een niche kiezen zoals digestieve suikervrije koekjes als je een specifieke doelgroep wil aantrekken.

 

#6. Kaarsen maken

Een kaarsenmakerij is een goede zaak om geld te verdienen voor huisvrouwen en moeders die wat extra geld willen verdienen met hun creatieve passie. Iedereen kan deze business opstarten met een klein startkapitaal en zelfs van thuis uit.

 

#7. Snoep/chocolade maken

Als u een passie hebt voor koken en dol bent op de smaak van chocolade, kunt u dit bedrijf van thuis uit opstarten. Een Candy-making business idee is een fantastische manier om uw hobby en vaardigheid om te zetten in een winstgevend home-based business model. Zelfgemaakte snoepjes zijn heel gemakkelijk te maken en ook heel populair.

 

#8. Wattenstaafjes Productie

Wattenstaafjes zijn zeer nuttige huishoudelijke artikelen. zijn korte spindels met een of beide uiteinden bekleed met een absorberende katoenen vulling. Met een eenvoudige kleine machine, kunt u een klein bedrijf starten in de productie van wattenstaafjes.

 

#9. Designer bindi maken

Designer bindi is een essentieel schoonheidsproduct voor vrouwen. En er zijn verschillende soorten bindi’s beschikbaar in de markt. Designer bindi maken is winstgevend. En elk individu kan dit bedrijf starten vanuit huis met weinig geld.

 

#10. Wasmiddel poeder productie

Bijna 67% van de totale productie van synthetische wasmiddelen poeders wordt geproduceerd in de kleinschalige sector heeft een zeer grote productie van zeep en 50% van de totale productie in een kleine sector.

 

Een nieuwe ondernemer kan zich goed wagen op dit gebied door het installeren van een eenheid van blauwe waspoeder om te voldoen aan de huidige en toekomstige vraag van mensen.

 

#11. Luier productie bedrijf

Wie anders weet beter het belang van luiers dan een vader en moeder voor een pasgeboren kind? De luier is zo’n product dat het hele jaar door nodig is. De kosten van het maken van luiers is ook veel minder. Je kunt luiers maken en die in het groot verkopen.

 

#11. Microbrouwerij Business

Geïnteresseerd in het proeven van vers gebrouwen bier? Nou, je zet die interesse in een zeer goed business idee. U kunt uw Microbrouwerij Business die zich zal kenmerken met een nadruk op kwaliteit, smaak, en brouwtechniek te starten.

 

#12. Productie van wegwerpborden van papier

Wegwerp papieren borden en schotels zoals de naam al doet vermoeden zijn gemaakt van speciale kwaliteit papier versterkt met polyethyleen platen om ze lekvrij te maken. Deze producten zijn handig om te gebruiken voor het serveren van eetwaren tijdens familiefeesten, het eten van chats en snacks, fruit, snoep, enz.

 

#13. Wegwerp Plastic Spuit Fabricage

Wegwerp plastic injectiespuiten fabricage is perfect voor mensen die jarenlange ervaring hebben in de markt van medische producten. Dit type wegwerpspuit wordt over het algemeen geleverd met plastic materiaal.

 

Ze worden gebruikt op het gebied van de medische en veterinaire wetenschap. Ze worden gebruikt voor intramusculaire en intraveneuze injecties en worden onmiddellijk na gebruik weggegooid.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/